mplampla.gr
May 19, 2012, 05:29:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hello

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 9
  Print  
Author Topic: (Αλλαγή) Φυσάει Βοριάς απ΄τον Νοτιά :P  (Read 4249 times)
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« on: March 28, 2004, 11:20:30 PM »

Αν και έχει πολύσυζητηθεί το θέμα εγώ ξαναρίχνω την χάντρα . . .

Μόλις που γύρισα από ένα ,δυστυχώς, σύντομο ταξιδάκι από βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα από την Βασιλίτσα των Γρεβενών , όπου ένα snowboard event έλαβε μέρος με συμμετοχές κυρίως από Σαλόνικα και τα περίχωρα, με πάρτι (της π ουτάνας έγινε) και τα σχετικά. Μουσική,  αναλογο ύφος και ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ !

Λοιπόν τα παιδιά που έτυχε να γνωρίσω από Θεσσαλονίκη αλλά και οι . . . ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι το κάτι άλλο, είχα πολύ καιρό να ανέβω προς τα πάνω και πραγματικά είχα ξεχάσει τι θα πει αμεσότητα , φιλοξενία, και πάνω από όλα αυθεντικότητα !

Παρόλο που είμαι από τον γ αμημένο νότο , ένα έχω να πω και ας δυναμιτίσω το θέμα: Ελλάδα είναι πάνω από την Λάρισα τελικά , εδώ από κάτω είμαστε για τα σκατά και λίγα λέω . . .

Αϊ συχτιρι , πως θα συνεννοηθώ από αύριο,  εδώ κάτω με τους Ούννους!!!!?Huh

Welcome my son, welcome to the machine.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #1 on: March 28, 2004, 11:31:36 PM »

Καλώς ήρθες πάλι πίσω, Χρήστο. Smiley

Τώρα βέβαια... Τί να πω; :mrgreen:

Αν και η δική μου καταγωγή κατά το ήμιση είναι από νότο, βόρεια ο κόσμος είναι αλλιώτικος.
Νιώθεις την αγάπη στον αέρα! Για την λατρεμένη μου Θεσσαλονίκη... Αααχ... Έρωτας είναι αυτή η πόλη!
Και οι άνθρωποι εκεί ξέρουν καλά να τον ζουν...

Δεν θα μπω καν στην διαδικασία της σύγκρισης. Είναι περιττό... Smiley

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 28, 2004, 11:45:03 PM »

Έκανα μεγάλη βλακεία που δεν σπούδασα επάνω, πιστεύω ότι δεν θα είχα φύγει ποτέ από εκεί!!!!

Πόσο δίκιο έχεις Χριστίνα για το συναίσθημα που σου αποπνέει αυτή η καταραμένη πόλη. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πίκρα έχω που κατέβηκα στην κωλοαθήνα. Ρε Χριστίνα να  συγκρίνουμε , γιατί όχι?  Δεν μπορεί να είναι η ιδέα και μόνο , γαϊδουρεψα ποια για να είμαι τόοοσο αφελής. Εδώ κάτω τους Αθηναίους και τους Νότιους γενικότερα (ας μην μιλήσω για τη Τρίπολη , μια βόμβα της είναι αρκετή για να καθαρίσει . . . )  τους έμαθα καλά , τι σκατά γίνεται και υπάρχουν τόσες διαφορές μεταξύ τους? Να το συζητήσουμε , μα πως αν δεν μπούμε στην σύγκριση ?  

Anyway  . . . θα μου περάσει και αυτό! :p

isim
Full Member

View Profile Email
« Reply #3 on: March 29, 2004, 12:20:28 AM »

Koitakse na deis file mou an den goustareis tin Athina tote mporeis na arxiseis na paketareis kai na tin kaneis me elafra pidimatakia. Na eisai sigouros oti de prokeitai na mas leipseis...............
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #4 on: March 29, 2004, 12:27:44 AM »

Ωχ καημένε, επειδή δεν με ξέρεις λες το παραπάνω . . .τώρα  το παιχνιδάκι των ερωταποκρίσεων με παραθέσεις δεν προκειται να κάτσω να το παίξω.

Μικρέ!

isim
Full Member

View Profile Email
« Reply #5 on: March 29, 2004, 12:36:55 AM »

Den paizo kanena paixnidi erotapokriseon, sou leo ena prama kathara kai ksastera ean den sou aresei h Athina opos les kai mas theoreis Ounnous tote giati de ta mazebeis na figeis?Huh Pigaine sti Thessaloniki na goustareis. Kai kata deuteron de se exo xaraktirisei pote kai oute tha mpo ston kopo giati poli apla den to aksizeis....
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #6 on: March 29, 2004, 12:45:56 AM »

Βρε isim, γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να χαλαστείς;
Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι επιθετικός και αγενής. Smiley

Μπορείς όμως να υπερασπιστείς αυτό που ένιωσες πως σου έθιξαν. Smiley

Περίμενα να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις με το που είδα το topic, αλλά τόσο γρήγορα...; Tongue :mrgreen:

Αχ βρε Χρήστο... Θύελλες έσπειρες πάλι... Tongue :lol:

isim
Full Member

View Profile Email
« Reply #7 on: March 29, 2004, 12:53:03 AM »

Περίμενα να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις με το που είδα το topic, αλλά τόσο γρήγορα...;
Και καλυτερα να το κλειδωσεις γιατι απ'οτι καταλαβαινεις θα γινει μεγαλος χαβαλες που λετε και εσεις οι βορειοι
dim
Global Moderator
Hero Member

View Profile Email
« Reply #8 on: March 29, 2004, 12:59:54 AM »

Quote from: Fidelio
Anyway  . . . θα μου περάσει και αυτό! :p

Ακριβώς. Μέχρι να ξαναπάς στα Βόρεια... :-P

Τι να πω κι εγώ που η καταγωγή μου είναι 100% από τη Θεσσαλονίκη αλλά οι γονείς μου έκαναν το λάθος να έρθουν στην Αθήνα πριν γεννηθώ.
Δε λέω ότι δε μου αρέσει εδώ. Τα πάντα είναι θέμα συνήθειας, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτομαι ότι δε θα ήταν και τόσο άσχημα αν έφευγα από την Αθήνα.

Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #9 on: March 29, 2004, 01:00:48 AM »

Περιμένω πιο ώριμες αντιδράσεις και όχι κλειδώματα εξ αιτίας λίγων θερμόαιμων. Smiley

Ελπίζω να μην με διαψεύσετε. Άλλωστε το topic δεν προσβάλει κανέναν. Smiley
Μια γνώμη είπε ο Χρήστος, όπως αν θα έλεγε πως του αρέσουν οι Stavesacre... Wink

KeyserSoze
Hero Member

View Profile Email
« Reply #10 on: March 29, 2004, 01:04:40 AM »

To topic kala tha kanei na kleidwthei
Fid eisai filos alla oi ekfraseis sou itan aprepeis...Kai gw exw paei panw alla goustarw tin AThinara,ti na sou pw re paidi mou,niwthw monos an den exw 5 ekatomyria kosmo...Na xtes vgika me to amaxi,ithela na paw Psyri,efaga super kinisi,XATHIKA stin IDIA MOU tin poli kai telika xereis ti katalava :Xarika apisteyta pou eida geitonies pou den eixa xanadei,milame zw stin pio treli poli tou kosmou
Athens rulez baby!!!!!!!!!

--H Υπογραφή του χρήστη διαγράφεται για παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας--
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #11 on: March 29, 2004, 01:16:20 AM »

Α ρε Χριστίνα βαλτή είσαι ? και είμαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση απόψε . . αν και τις πείρες τις ευχαριστίες μου , επειδή οι συγκεκριμένοι στοίχοι είναι φ ο β ε ρ ο ί και με εκφράζουν απόλυτα ( και η μουσική του κομματιού δηλαδή) , θα πρέπει να ξανα εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου  στο πρόσωπό σου .  Smiley

Dim η συνήθεια είναι που φοβάμαι περισσότερο από όλα , φίλε.  :?

Ρε σεις δεν έχω καμία όρεξη να προκαλέσω , νομίζω οτι γνωρίζεται όλοι σας τις διαθέσεις μου , άλλωστε το είπα και στην αρχή ". . .παρόλο που είμαι από τον νότο  μπλα μπλα μπλα . . .". Είναι αντικειμενικό όμως οτι οι άνθρωποι της μακεδονίας είναι πιο ευχάριστοι, εγώ ρωτάω τώρα . .
πως και έτσι?  :?:

isim
Full Member

View Profile Email
« Reply #12 on: March 29, 2004, 01:29:58 AM »

Ρε σεις δεν έχω καμία όρεξη να προκαλέσω , νομίζω οτι γνωρίζεται όλοι σας τις διαθέσεις μου , άλλωστε το είπα και στην αρχή ". . .παρόλο που είμαι από τον νότο μπλα μπλα μπλα
δεν ηθελες να προκαλεσεις ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τοτε αυτο τι ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παρόλο που είμαι από τον γ αμημένο νότο , ένα έχω να πω και ας δυναμιτίσω το θέμα: Ελλάδα είναι πάνω από την Λάρισα τελικά , εδώ από κάτω είμαστε για τα σκατά και λίγα λέω . . .

Αϊ συχτιρι , πως θα συνεννοηθώ από αύριο, εδώ κάτω με τους Ούννους!!!!?Huh
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #13 on: March 29, 2004, 01:34:59 AM »

ok, μου λύθηκε η απορία . . .
χαχαχ! Wink Η επιβεβαίωση του κανόνα!

Ισιμ σου ζητάω συγνώμη  . . .
. . . πες μου τώρα σε παρακαλώ γιατί οι Μακεδόνες είναι ποιο πρόσχαροι! Huh

isim
Full Member

View Profile Email
« Reply #14 on: March 29, 2004, 01:49:29 AM »

Δεκτη η συγνωμη. Εχω συγγενεις στα βορεια (Θεσσαλονικη και Δραμα), και ναι μου αρεσε οταν πηγα, ομως οταν ερχεσαι και λες Ουννους και γαμημενους τους Αθηναιους τοτε τι περιμενεις να σου απαντησουν;;;;;;;;;;; Τωρα για αυτο που ρωτας για τους Μακεδονες δε νομιζω οτι υσχυει γιατι εγω προσωπικα τα ατομα με τα οποια συναναστρεφομαι ειναι μια χαρα. Οσο για τους θεσσαλονικοις, εγω τουλαχιστον οσους γνωρισα χωρις να πω τιποτα βγαζανε χωλη για την Αθηνα. Δεν θα ελεγα οτι ηταν προσχαροι οι συγκεκριμενοι.... Ουτε μου αρεσε το οτι με λεγανε συνεχεια μαλακα πρωτευουσιανο. Τωρα εαν εσενα σου αρεσει αυτη η συμπεριφορα με γεια σου με χαρα σου. Εγω παντως μετα απ'αυτο ορκιστηκα να μην ξαναπατησω εκει πανω γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι που μενουν εκει χαλανε το τοσο ομορφο τοπιο...
Pages: [1] 2 3 ... 9
  Print  

Jump to: