|
lefteriz
|
 |
« Reply #15 on: July 11, 2003, 01:58:05 AM » |
|
Με λενε Λευτέρη ειμαι 21 και σπουδάζω μαζί με τον Billman. Είμαι από Δράμα αλλά μένω Καβάλα για προφανείς λόγους...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anaxiopistos
|
 |
« Reply #16 on: July 11, 2003, 01:20:31 PM » |
|
Ειμαι ο anaxiopistos 36 χρονων,ειμαι οδοντιατρος και μενω κοντα με τον Γιαννη τον Πλατανο στο Ηρακλειο Αττικης. Υποσχομαι να δωσω τον καλυτερο μου εαυτο στο Μπλα-Μπλα :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jastonas
|
 |
« Reply #17 on: July 11, 2003, 05:50:33 PM » |
|
me lene iasona k bariemai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeCoN
|
 |
« Reply #18 on: July 11, 2003, 08:59:14 PM » |
|
Me lene Pavlo kai symerizomai th baremara tou Jastona..  Eimai Kataramenos kai mou aresei na talaiporw ton eafto mou psyxika kai somatika.. (oxi oti exw epilogh... :p ) Agapw tis eksarthseis mou kai apolambanw tis kataxrhseis!  Oso akoma antexw...:p Oriste kai h skatofatsa mou: http://briefcase.pathfinder.gr/download/DeCoN/12375/141308/0/DeCoN_peiraths.JPGBTW, shmera ekleisa ta 22 
|
|
|
|
|
|
 Oh man... I have NO idea what's going on!!
|
|
|
|
mindtrapper
|
 |
« Reply #19 on: July 15, 2003, 07:30:04 PM » |
|
me lene Thanasi, eimai 18 1/2, kanonika meno sto maroussi athens alla spoudazo edo kai ena xrono iatriki sta giannena. Hobby mou einai i mousiki, oi ypologistes, prosexos ta aytokinita kai oi gynaikes. Eimai 1.81, 74 kila, kastanoksanthos me prasina matia. Exo statheri sxesi edo kai 2 xronia alla opoia eyparousiasti kopela epithymei sobari kai exemithi sxesi mporei na epikoinwnisei mazi mou sto ... oups sorry lathos mperdepsa to post me tin aggelia gia to periodiko gnorimiwn... :grin:
|
|
|
|
|
|
Official Member of the P.S.OL.H. team
|
|
|
|
BalDwin
|
 |
« Reply #20 on: July 16, 2003, 12:19:21 AM » |
|
Με λένε Νίκο και είμαι καλά! (Και πέρα από αυτό,είμαι 25 ετών,από Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό θα είμαι αγροτικός γιατρός στη Μυτιλήνη  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drm
|
 |
« Reply #21 on: July 16, 2003, 04:03:37 PM » |
|
Με λένε Θωμά και έχω να χρησιμοποιήσω υπολογιστή 3 μέρες. Είμαι στην σχολή απεξάρτησης απο τα PC.
Επίσης είμαι 21 +κάτι και μένω (προσωρινά) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη...
|
|
|
|
|
|
Χαλλλλλαρά
|
|
|
|
Trinity
|
 |
« Reply #22 on: July 16, 2003, 05:42:29 PM » |
|
Me lene Aggeliki, eimai 27 kai meno Athina. Den mporo na ziso xoris tsigara, internet, mousiki, tainies tromou kai coca cola light me afti ti seira. Mou aresoun oi mixanes kai oneirevomai ena Kawasaki ZX-12R tous teleftaious 6 mines.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Μάριος
|
 |
« Reply #23 on: July 17, 2003, 07:00:51 PM » |
|
Με ξέρετε...
Γεροπαράξενος,καμένη φλάτζα κεφαλής(από πιτσιρής με πιώματα και μεγάλος από τη δουλειά:dispatcher σε courrier).Μηχανάκια,ταξίδια(εκεί που τελειώνει ο δρόμος),πολύύύύ S.F.,χταποδάκια με ψαροντούφεκο,κάργα (s)vcd-divx-dvdr,με την ίδια γυναίκα από το 78(το 83 επισημοποιηθήκαμε στο Δήμαρχο),χωρίς παιδιά,περιμένω τη σύνταξη ή τον ψόφο(όποιο έρθει πρώτο).
Καλησπέρα σας.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melven
|
 |
« Reply #24 on: July 18, 2003, 12:00:11 AM » |
|
hereto kai go me ti seira mou.. me lene niko kai meno athina kai eimai 22. molis teleiosa to Bsc se pliroforiki sto hertfordshire @ Uk kai perno vathmous se ligo kai o theos voi8os!!!elpizo na xtipiso kana master.. aytaaaaa :wink:
|
|
|
|
|
|
Second place is the first l00ser...
|
|
|
|
theoritikos
|
 |
« Reply #25 on: July 18, 2003, 03:32:21 PM » |
|
Xέρε κόσμε! Με λένε Ματαθία, κατάγομαι απο τα Τρίκαλα τα δυο στενά ,όπου σκοτώσανε τον Σακαφλιά, σπουδάζω Δοιήκηση επειχηρήσεων στο New York College στην Αθήνα (το site είναι http://www.nyc.gr για όποιν ενδιαφέρεται, αλλά είναι μάπα τελείως.Ασχετο είναι κανένας εκει πέρα?), και παρακαλώ τον θεο να τελειώσω μια ώρα αρχήτερα απο εκει (θέλω άλλα δυο χρόνια...). Τα χόμπυ μου είναι να γυροφέρνω στα καρτοτηλέφωνα για ξεχασμένες και σπάνιες κάρτες (κάνω συλλογή  ), να διαλείω πάσης φύσεως πράγματα, να τρελένω την μάνα μου με τις ώρες που κάθομαι στο νετ και στο xbox  , και να πλακώνω την αδερφή μου άμα βαριέμαι  . Αυτα...
|
|
|
|
|
|
How you doin'?
|
|
|
|
ThePatriot13
|
 |
« Reply #26 on: July 18, 2003, 08:53:51 PM » |
|
Nikos,prasinwn synaisthimatwn opws fainetai...Athens.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Triton
|
 |
« Reply #27 on: July 22, 2003, 02:02:16 PM » |
|
Καλησπέρα αδέρφια Με λένε Κώστα και είμαι 3 μέρες καθαρός
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karelia
|
 |
« Reply #28 on: July 22, 2003, 10:16:54 PM » |
|
me lene gianni kai ime apo tin nikaia. 29 eton,exo diko mou logistiko grafio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akpe
|
 |
« Reply #29 on: July 23, 2003, 12:35:17 AM » |
|
Καλώς σας βρήκα και εγώ, είμαι 26 ετών, και έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ  Εμ τί, μόνο άλλοι θα φιδεύουν εδω μέσα; :lol: :lol: :lol: τέσπα, είμαι 19 χρονών, αισίως 20 τον Σεπτέμβριο, και αυτή τη στιγμή είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων πανελληνίων (με λίγα λόγια οποιοσδήποτε προσφέρει δωρεάν στέγαση/σίτηση pm me). Ταυτόχρονα ετοιμάζομαι για τις καλοκαιρινές μου διακοπές, και κάνω πρακτική για τα μαθήματα διπλώματος αυτοκινήτου που ακολουθούν μετά τις διακοπές. Μένω στον Άλιμο, οπότε οποιοσδήποτε περάσει απο την περιοχή μετά τις 20/8, προς Θεού μακριά απο εμένα :twisted:
|
|
|
|
|
|
And the Lord said unto John; Come forth and receive eternal life. But John came fifth and won a toaster... ---- live @ mplampla radio: [Sunday 23:00-01]
|
|
|
|