|
cookie
|
 |
« on: July 08, 2003, 05:49:55 PM » |
|
lipon skeftika na kano to topic afto me skopo na mathoume 2-3 pragmata o kathenas gia ton allon...
Me lene Mixali eimai 26 meno Athina kai prospatho na telioso ti Geoponiki ... :lol:
EDIT BY ADMIN: Παρακαλώ να μήν σχολιάζετε, συζητάτε με άλλους χρήστες μέσα σε αυτό το thread. Έχουμε σκοπό να το κρατήσουμε σαν ατζέντα - λεύκωμα οπότε, οποιοδήποτε άσχετο post, θα σβύνεται χωρίς προειδοποίηση. Ο κανονισμός είναι απλός: 1 απάντηση ανά χρήστη σχετική με τον τίτλο του thread. Εάν ξεχάσετε να αναφέρετε κάποια λεπτομέρεια για τον εαυτό σας, παρακαλώ να κάνετε edit το ήδη υπάρχον post που έχετε ανοίξει και να μην δημιουργείτε καινούριο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
|
|
|
|
|
|
aka djmike....
|
|
|
|
Billman
|
 |
« Reply #1 on: July 08, 2003, 07:45:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheBoyFromSalina
|
 |
« Reply #4 on: July 08, 2003, 07:55:56 PM » |
|
Γεια σας ! Ειμαι ο Γιώργος και μ'αρέσει να χαζεύω τα απεναντι μπαλκονια!
|
|
|
|
|
|
Μοναχά Τα πτώματα Δεν έχουν Ελαττώματα 
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #5 on: July 08, 2003, 08:11:41 PM » |
|
Με λένε Γιάννη είμαι απο την Καλαμάτα και είμαι επι πτυχίω στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Ο Θεός έχε μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ μιας και έστειλε εμένα, βέρο Παναθηναϊκό εκεί κάτω... Τα άλλα λίγο πολύ τα ξέρετε....
|
|
|
|
|
|
Time's upΈεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι
|
|
|
|
georgeadams
|
 |
« Reply #6 on: July 08, 2003, 10:47:33 PM » |
|
Με λένε Γιώργο και ποτεεεεέ δεν τραγουδαααάω!  (σόρρυ, αλλά αυτό ήταν το πρώτο που μου'ρθε στο μυαλό)  Προτείνω, αντί για το topic αυτό, να συμπληρώσουμε σωστά το User Profile μας...
|
|
|
|
|
|
--H Υπογραφή του χρήστη διαγράφεται για παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας--
|
|
|
|
kavaliotis
|
 |
« Reply #7 on: July 09, 2003, 02:12:41 AM » |
|
Me lene Makh kai eimai alkoolikos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (wx se la8os forum mphka, nomiza oti einai gia AA)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfhawk
|
 |
« Reply #8 on: July 09, 2003, 02:24:32 AM » |
|
Με λένε Δημήτρη, μένω Αθήνα κ είμαι South Park addict! :mrgreen:
Στον ελεύθερό μου χρόνο ακούω ή παίζω μουσική, φτιάχνω ταινίες divx (μετά τις βλέπω κιόλας). Ασχολούμαι με τα pcια (το δικό μου είναι μονίμως ξεκοιλιασμένο :mrgreen: ). Έχω πόρωση με gadgets, κινητά, αυτοκίνητα. :wink:
Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω sniperας... :roll:
sign : Ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς σας!!! :roll:
|
|
|
|
|
|
 Events Occured In Real Time...
|
|
|
|
vaghelas
|
 |
« Reply #9 on: July 09, 2003, 08:39:26 AM » |
|
Με λένε Βαγγέλη,τι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, είμαι 28 ετών και μένω Αθήνα, αν και επειδή το κλίμα δε με σηκώνει με βλέπω σιγά σιγά να την κάνω για επαρχία. Γεια σας ! Ειμαι ο Γιώργος και μ'αρέσει να χαζεύω τα απεναντι μπαλκονια! Και για τα μακρινά μπαλκόνια τι χρησιμοποιείς κυάλι; :lol: :lol: :lol: Ελπίζω να μην μένω απέναντι :oops: :oops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fidelio
|
 |
« Reply #11 on: July 09, 2003, 05:17:12 PM » |
|
Γειά σας ...με λένε Χρήστο και είμαι 29 .....έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ ..το καλοκαίρι εργάζομαι σαν δάσκαλος θαλασσίου σκι και τον χειμώνα σαν δάσκαλος χιονοδρομίας...(δεν πάει άλλο... :lol: ). Κάποιος ανέφερε την επαρχία , ....δύσκολο πολύ να εργαστεί κανείς σε αυτήν,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από δουλειές....με βλέπω να παίρνω στροφή 180 μοιρών και βλέπω την Αθήνα να με τραβάει σαν μαγνήτης :?: ...
|
|
|
|
|
|
Welcome my son, welcome to the machine.
|
|
|
|
Toufas
|
 |
« Reply #12 on: July 09, 2003, 11:04:49 PM » |
|
me lene niko eimai 22 xronon kai spoudazo games programming stin agglia....mou aresei to cinema i mousiki kai na asxoloume me computers...... afta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lyman_Zerga
|
 |
« Reply #13 on: July 10, 2003, 12:32:05 AM » |
|
Είμαι ο Γιάννης από Κρήτη και σπουδάζω μαθηματικός. Στον υπερβολικά πολύ ελευθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την καταγραφή των πραγμάτων που μου αρέσει να κάνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. :!: :idea:
|
|
|
|
|
|
Αν σε 30 λεπτά σε μια παρέα δεν έχεις καταλάβει ποιός είναι το κοροϊδο, αυτός είσαι εσύ.
|
|
|
|
Angelos0
|
 |
« Reply #14 on: July 10, 2003, 01:48:58 AM » |
|
Me lene Aggelo kai eimai ka8aros  Eimai 22 kai kati, exw teleiwsei nayphgikh, teleiwnw naytikh mhxanologia (etsi to metefrase o Ellhnikos Stratos sthn anabolh mou) kai 8a synexisw me kati NBA to lene MBA to lene 8a sas gelasw...ola auta sth Glaskobh sth Agria Skwtia parolo pou katagomai apo Zakyn8o. An kai eimai fanatikos insomniac o kosmos me ema8e me to peer2peer...e k fysika gia auto to krataw....blepete den me phran sto fame story (ti lew bradiatika...ama se xtypaei h ptyxiakh sto kefali) Ante kalhnyxta kai elpizw na 8ymh8w na kanw kana edit sto post mou aurio kai na dior8wsw tis mamakeies mou  :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|