|
@_zerocool
|
 |
« on: October 01, 2003, 09:43:27 PM » |
|
Σου στέλνουν μύνημα να έρθεις για καφέ.... στο μύνημα γράφει:
Είμαι για καφέ στην τάδε καφετέρια... αν μπορείς έλα.
ή
Είμαι για καφέ στην τάδε καφετέρια... αν θέλεις έλα.
Πώς ερμηνεύει κανείς τις δυο λέξεις θέλεις και μπορείς?
|
|
|
|
|
|
Είμαι ο μόνος από τη Λάρισα?
|
|
|
|
jastonas
|
 |
« Reply #1 on: October 01, 2003, 10:22:14 PM » |
|
k ta dyo einai la8os an ta steiles esy se kopela pou goustareis;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@_zerocool
|
 |
« Reply #2 on: October 01, 2003, 10:44:53 PM » |
|
Γιατί είναι λάθος? Δεν το έστειλα εγώ αλλά ήρθε σε μένα...!  Αν στο άτομο που στέλνω το μύνημα θέλω να έρθει σίγουρα τότε λέω αν μπορείς έλα! Ενώ αν το κάνω από ευγένεια η απλά επειδή είμαστε μια παρέα και λείπη κάποιος τότε λέω αν θέλεις έλα. Το μπορείς μου φαίνετε κάπως σαν προσταγή...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PeiramatoZwo
|
 |
« Reply #3 on: October 01, 2003, 10:54:27 PM » |
|
Emena kai ta 2 idia mou fainontai , pistevo oti eksartate apo to atomo pou sto zitaei ... dld an eisai filos opos kai na to diatyposi to idio ennoei. An einai aplos gnostos tote arxise tis ermineies ...
|
|
|
|
|
|
:nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy:
|
|
|
|
Unicorn
|
 |
« Reply #4 on: October 01, 2003, 11:00:18 PM » |
|
Συμφωνώ με αυτό που λέει το PeiramatoZwo, αν στο στέλνει φίλος, δεν κάνει διαφορα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο το αν μπορείς, μου ακούγεται καλύτερα από το αν θέλεις.. Μάλλον το μπορείς μου κάνει πιο πολύ, αν ευκαιρείς, εμείς σε θέλουμε στην παρέα κλπ κλπ. Το αν θέλεις μου ακούγεται πιο πολύ σαν υποχρέωση! :roll:
|
|
|
|
|
|
The things that one most wants to do are the things that are probably most worth doing..
|
|
|
|
isim
|
 |
« Reply #5 on: October 02, 2003, 12:32:49 AM » |
|
Piges gia kafe telika? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cyberbabe
|
 |
« Reply #6 on: October 02, 2003, 01:47:39 AM » |
|
Nai vasika an sto esteile kopela kai sou eipe mporeis mallon shmainei oti ithele kai den ithele na pas!an sou eipe an theleis tote mallon ayth ithele kai ilpize na thes ki esy!!!!tora mporei na to ekane kai gia ksekarfoma an sou eipe mporeis!!!......
|
|
|
|
|
|
Do you believe in SPACE????Believe and live and leave and live and leave and live...................................
|
|
|
|
^BOOMBOOM
|
 |
« Reply #7 on: October 02, 2003, 08:05:29 AM » |
|
μην κάνετε τα απλά πράγματα περίπλοκα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fairies_wear_boots
|
 |
« Reply #8 on: October 02, 2003, 09:21:55 AM » |
|
Tha simfwnisw me ton BoomBoom...Den iparxei logos na pianomaste apo mia leksi kai na tin ksezoumizoume....Opws kai na sto eipe ama den i8ele na pas poli apla nomizw oti den 8a sou estelne minima :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
When I'm good I'm good...But when Im bad I'm even better 
|
|
|
|
UserX
|
 |
« Reply #9 on: October 02, 2003, 09:34:34 AM » |
|
Σου στέλνουν μύνημα να έρθεις για καφέ.... στο μύνημα γράφει:
Είμαι για καφέ στην τάδε καφετέρια... αν μπορείς έλα.
ή
Είμαι για καφέ στην τάδε καφετέρια... αν θέλεις έλα.
Πώς ερμηνεύει κανείς τις δυο λέξεις θέλεις και μπορείς? το μύνημα γράφεται " μήνυμα". Ανορθόγραφε! Μετά από αυτό, περιμένεις να έρθει στην καφετέρια να σε βρεί; 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nodreams.ct
|
 |
« Reply #10 on: October 02, 2003, 11:17:13 AM » |
|
το μύνημα γράφεται " μήνυμα". Ανορθόγραφε! Μετά από αυτό, περιμένεις να έρθει στην καφετέρια να σε βρεί;  To "βρεί" δε θέλει τόνο.
|
|
|
|
|
|
Και λοιπόν, όπως ο όφις συνήθιζε να λέει, yatiohi;
|
|
|
|
wilmott
|
 |
« Reply #11 on: October 02, 2003, 11:17:57 AM » |
|
Το ''αν θέλεις'' άμα στο έστειλε κορίτσι μαλλόν πάει να πεί ότι θέλει να πας εκεί αλλά να μην δείξει ότι καίγεται κιόλας....
|
|
|
|
|
|
It matters not how straight the gate, How charged with punishment the scrolls, I am the master of my fate : I am the captain of my soul
|
|
|
|
@_zerocool
|
 |
« Reply #12 on: October 02, 2003, 01:08:20 PM » |
|
M' έχουν πει άλλοι 1520 ότι είμαι ανορθόγραφος! χαχαχαχαχαχαχα
Ρε παιδιά δεν το έστειλα εγώ! Αλλά μου το έστειλαν...
@cyberbabe: Τι εννοείς με αυτή την φράση: "eipe mporeis mallon shmainei oti ithele kai den ithele na pas"
@isim: Yeap, πήγα!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fidelio
|
 |
« Reply #14 on: October 02, 2003, 02:07:38 PM » |
|
>>>>Xaneis to dasos nomizw kai exeis kollisei ston pefko ... καλά σου λέει !!!! τόοοσες γυναίκες (dasos) και συ κολάς στην μία ( peyko) ;;!! 
|
|
|
|
|
|
Welcome my son, welcome to the machine.
|
|
|
|