|
@_zerocool
|
 |
« on: September 29, 2003, 08:59:39 PM » |
|
Άκουσα ότι θα δωθεί επιδότηση 1000 ευρό σε κάθε φοιτητή των οποίο οι γονείς έχουν εισόδημα μικρότερο των 35000 ευρό το χρόνο! Ξέρετε τίποτα γι'αυτό ή κάποιο σχετικό link?
|
|
|
|
|
|
Είμαι ο μόνος από τη Λάρισα?
|
|
|
|
PeiramatoZwo
|
 |
« Reply #1 on: September 29, 2003, 09:49:32 PM » |
|
Arkei na spoudazei se alli poli... einai apo ta kainourgia metra ths kyvernisis ... katse giati den prepei na exei perasei nomos akoma gia na efarmostei amesa auto apo ianouario to vlepo ...
|
|
|
|
|
|
:nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy:
|
|
|
|
^BOOMBOOM
|
 |
« Reply #2 on: September 30, 2003, 07:10:40 AM » |
|
είναι μάλλον σαν το επίδομα που θα έπαιρναν οι σεισμοπαθείς το 1999. Ακόμα το περιμένουν..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wilmott
|
 |
« Reply #3 on: September 30, 2003, 11:41:37 AM » |
|
Μπά δεν νομίζω. Αν δεν δώσουνε ότι υποσχεθήκανε από τον Ιανουάριο εξανεμίζονται οι λιγοστές τους ελπίδες να επανεκλεγούν και η Ν.Δ. θα κάνει πάρτυ.
|
|
|
|
|
|
It matters not how straight the gate, How charged with punishment the scrolls, I am the master of my fate : I am the captain of my soul
|
|
|
|
HaPagan
|
 |
« Reply #4 on: September 30, 2003, 12:35:05 PM » |
|
Λοιπόν αυτό το μέτρο όπως και τα υπόλοιπα που εξήγγειλε η κυβέρνηση θα υλοποιηθούν από τον Ιανουάριο του 2004 . Το επίδομα θα δίδεται από ότι έχω ακούσει μόνο σε όσους φοιτητές έχουν περάσει όλα τα μαθήματα του εξαμήνου .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mindtrapper
|
 |
« Reply #5 on: September 30, 2003, 02:50:02 PM » |
|
kai ego ayto akousa. diladi osoi den pernane ta mathimata paei na pei oti den exoun oikonomiko problima or something?? ti paparies einai aytes.... telika tha to kanei to party i nea dimokratia... :twisted:
|
|
|
|
|
|
Official Member of the P.S.OL.H. team
|
|
|
|
HaPagan
|
 |
« Reply #6 on: September 30, 2003, 05:26:40 PM » |
|
Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δεν θέλει να επιβραβεύει τους αιώνιους φοιτητές.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZaXoYs
|
 |
« Reply #7 on: September 30, 2003, 07:22:33 PM » |
|
Ωραία δηλαδή κάποιος που περνάει 5-6 στα 7 στο Πολυτεχνείο είναι αιώνιος φοιτητής για την κυβέρνηση,ήμαρτον ...άσε που δεν μπορεί να είναι αυτό μέτρο σύγκρισης ,όπως και να το κάνουμε το να περάσεις πχ τα περισσότερα μαθήματα στην ιατρική είναι πιο δύσκολο απ'το να περάσεις όλα τα μαθήματα πχ στο τει τουριστικών επαγγελμάτων ...Πάντως αν γίνει αυτό το βλέπω να γυρνάει boomerang ...Μάλλον περισσότερες γκρίνιες θα ακούγονται παρά θα κερδίσει η κυβέρνηση...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PeiramatoZwo
|
 |
« Reply #8 on: September 30, 2003, 08:52:39 PM » |
|
i logiki einai sosti gia emena . Tha perneis ta lefta an exeis perasei ola ta mathimata tou etous . (kai sth epanaliptiki ennoeitai). Akoma den exei perasei o nomos opote min viazomaste.
|
|
|
|
|
|
:nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy: :nervy:
|
|
|
|
@_zerocool
|
 |
« Reply #9 on: September 30, 2003, 09:07:12 PM » |
|
Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο? Γιατί κατά την μάνα μου  ο Αυτιάς (του Aplha channel) έλεγα άλλα πράγματα!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaPagan
|
 |
« Reply #10 on: October 01, 2003, 10:58:17 AM » |
|
Ο νόμος ακόμα δεν έχει περάσει . Και όταν περάσει , θα εφαρμοστεί από τον Ιανουάριο του 2004 οπότε εώς τότε μπορεί να γίνουν τροποποιήσεις .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@_zerocool
|
 |
« Reply #11 on: October 01, 2003, 01:16:17 PM » |
|
Σήμερα έτυχε να δώ πρωί τηλεόραση (βλέπεις έκαναν κατάληψη οι φοιτητές...!) είχε σε παράθυρο τον υπουργό οικονομίας ο οποίος έλεγε πως ο νόμος έχει ψηφιστεί αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα όσο αφορά την αξιολόηση για επιδότηση σύμφωνα με την επιτυχία των φοιτητών στα εξάμηνα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaPagan
|
 |
« Reply #12 on: October 01, 2003, 02:45:27 PM » |
|
Το καλό που τους θέλω να μην χρειάζονται οι γονείς μας να επιδείξουν αναλυτική βαθμολογία γιατί την κάτσαμε τη βάρκα . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucifer
|
 |
« Reply #13 on: October 01, 2003, 09:41:57 PM » |
|
Κάθε εξάμηνο αυτό?
|
|
|
|
|
|
The first time I saw her, she told me she knew a secret about a secret. The next time I saw her she had wings. ~
|
|
|
|
@_zerocool
|
 |
« Reply #14 on: October 01, 2003, 10:47:30 PM » |
|
Κάθε εξάμηνο αυτό? Κάθε χρόνο!
|
|