|
LL_NEO
|
 |
« on: July 06, 2003, 07:30:28 PM » |
|
Λοιπόν ας κάνω και ένα sovaro τοπικ....
Λοιπόν είμαι απο την Καλαμάτα και φοιτώ στην Αθήνα. Η κοπέλα μου(όχι η Μόνικα) είναι απο την Αθήνα. Τώρα που τα πανεπιστήμια κλείνουν, εγώ θα πάω κάτω και αυτή διακοπές με τους δικούς της.... Ξανά θα τα πούμε 20 Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνετε θα σπαστώ. Και μη μου πει κανείς και φίλους και γνωστούς. Έχω μπόλικους(αν και οι κολλητοί μου φέτος θα αργήσουν να σκάσουν μύτη), αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το άλλο σου μισό, ειδικά άμα έχεις και καιρό να το δεις. Και δε μιλάω για να κάνω αρπαχτές. Δε θέλω.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ
ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΓΑΜΩΚΑΛΟΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ
Είναι και κανένας άλλος στην ίδια θέση με μένα, ή έχουν περάσει απο αυτή; Τι κάνετε για να ξεδώσετε;
|
|
|
|
|
|
Time's upΈεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι
|
|
|
|
Fidelio
|
 |
« Reply #1 on: July 06, 2003, 07:41:09 PM » |
|
LOL ... ..ξέρεις πρόσφατα και δεν είναι καθόλου άσχετο με το topic σου, επισκέφτηκα την λεγόμενη παραλία της ΣΤΟΥΠΑΣ καθώς και της ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑΣ ( μην γελάτε ρε οι υπόλοιποι... :lol: )... Στην "γύρω" Καλαμάτα έχετε τις πιο ωραίες παραλίες της Πελοποννήσου ...είσαι άδικος να λες "ΜΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ".... ..υπομονή όλοι το έχουμε περάσει ! 
|
|
|
|
|
|
Welcome my son, welcome to the machine.
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #2 on: July 06, 2003, 07:49:34 PM » |
|
και όμως το μισώ. Δεν έχω όρεξη ούτε να κάνω μπάνια. Θα πάω στο Cosi στο Varadero και στο Μπακέα(ΘΕΟΣ προσκυνώ) και θα πνίξω τον πόνο μου στις ποικιλίες
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Billman
|
 |
« Reply #3 on: July 06, 2003, 07:52:25 PM » |
|
Aaaaxxxx Kalamata... palia m patrida 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #4 on: July 06, 2003, 08:00:58 PM » |
|
Έλα ρε Bill απο κει είσαι;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Billman
|
 |
« Reply #5 on: July 06, 2003, 08:02:17 PM » |
|
Apo tetarth dhmotikou mexri 1h lykeiou thn ebgala sthn Kalamata ( atime patera me tis metafores sou  ). Les na eimastan symma8htes LL_NEO? Mour kar kar kar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #6 on: July 06, 2003, 08:07:05 PM » |
|
Λύκειο Παραλίας. Ο πατέρας στρατιωτικός; Άρα να υποθέσω οτι ήσουν στο κολέγιο; (4ο Λύκειο)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Billman
|
 |
« Reply #7 on: July 06, 2003, 08:10:41 PM » |
|
Oxi, topografos o father  Egw sto gymnasio Paralias ( k lykeio tous prwtous mhnes )!!!. A kaloooo eeee?  Twra eimai 4o etos spoudwn. An k esy eisai sto idio... tote paizei na symbainei symptwsh pou lene se allo topic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #8 on: July 06, 2003, 08:17:08 PM » |
|
Γυμνάσιο Παραλίας; Σε ποιο τμήμα ήσουν; Εγώ στο Α1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavaliotis
|
 |
« Reply #9 on: July 06, 2003, 11:03:54 PM » |
|
Bre LL_Neo, den kserw thn hlikia sou alla giati den pairneis to amaksaki sou (an exeis) h to leoforeiaki kai na phgaineis na thn vlepeis?  Gia na phgainei diakopes me tous goneis ths logika 8a einai mikrh??? Den ksero, pantos mia lush einai auth pou sou leo, giati ontws to diasthma einai polu megalo..Mporeis na meneis se kana antiskhno an den paizoun lefta (ola ta kanei kapoios gia mia kopela pou agapa!).. Tora an den mporeis na pas, giati den pate kapou mazi diakopes gia 1 bdomada endiamesa??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #10 on: July 07, 2003, 07:30:02 PM » |
|
kavalioti θα στο θέσω ως εξής: Εγώ δε θα κόλωνα να ακολουθώ αλλά φαντάσου το εξής: έχω να κατέβω Καλαμάτα απο το Πάσχα φαντάζεσαι τα μούτρα των δικών μου αν τους πω οτι θα πάρω απο πίσω(εννοώ οτι θα ακολουθώ) την κοπέλα μου. Γραμμή στο συμβολαιογράφο για να με αποκληρώσουν θα πάνε. Άσε που ο πατέρας μου θα χρειάζεται βοήθεια κάτω στις διάφορες αγροτικές εργασίες... Ραντίσματα σε αμπέλια και σταφίδα, προετοιμασία των αλωνιών, κόψιμο στους βλαστούς στις αγγινάρες. Γ@μησε τα με λίγα λόγια...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavaliotis
|
 |
« Reply #11 on: July 08, 2003, 01:36:11 AM » |
|
File tous dikous mou ta teleutaia 3 xronia tous evlepa (mias kai eimai Agglia) 1-2 meres se ka8e periodo diakopwn.. Kai auto gia ton logo oti emena se allh polh gia na eimai mazi me ................
Twra an ekana kala h oxi, kalutera na mhn sou apanthsw giati oute egw kserw telika ti skata sumbainei se authn thn zwh.. Tespa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LL_NEO
|
 |
« Reply #12 on: July 08, 2003, 01:43:42 AM » |
|
lol kavaliotis να σου πω την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά και γω δεν ξέρω αν πραγματικά θα ήθελα να τους φτύσω έτσι (στην τελική είναι οι μόνοι σίγουροι που με αγαπάνε και δε θα με προδώσουν ποτέ) και να τρέχω πίσω απο τον... ποδόγυρο. Απο την άλλη ...ωραίος ο ποδόγυρος.... Αχ κομμένος στα δυο νοιώθω και μάλλον θα πάω για ύπνο...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdHoul
|
 |
« Reply #13 on: July 11, 2003, 08:47:25 PM » |
|
LL_NEO άσε την κοπελιά σου για ένα μήνα και κοίτα να χαρείς το καλοκαίρι με οποιονδήποτε και αν είσαι, πόσο μάλλον με τους γονείς σου.. για αυτό άσε τους ποδόγυρους και τράβα κόψε κανά ραπανάκι και φέρε και απο δω κανένα γιατί η λαική έχει καταντήσει μαύρη αγορά!! ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ+ΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ+ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ = ΧΡΥΣΟΣ ρε!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
I am the monarch of the sea.
|
|
|
|
kavaliotis
|
 |
« Reply #14 on: July 11, 2003, 10:02:08 PM » |
|
Apo pote pernaei kapoios kala me tous goneis tou??? Re les na gerasa toso polu pou ontws h nea geneia exei allaksei entelws idees???............................................ :?: :?: :?:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|