mplampla.gr
May 19, 2012, 04:43:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hello

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Πόσοι Αλβανοί είναι στην Ελλάδα, λέει;;;  (Read 914 times)
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« on: July 16, 2007, 03:55:44 AM »

4 εκατομύρια;;; ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[yt]ngM-gYRtnmc[/yt]

Η Αλβανική προπαγάνδα στο μεγαλείο της. Η Αλβανική βλακεία δίνει και παίρνει. ΕΛΕΟC! :lol:
Aigeas
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #1 on: July 16, 2007, 07:14:59 AM »

Πήγα εχθές για ένα καφέ μέχρι το Χαλκούτσι, είχα χρόνια να περάσω. Στα χωριά γενικώς το φαινόμενο είναι έντονο, το ξέρω γιατί κι εγώ σε χωριό μένω. Πολύ αλβαναρία ρε πούστη μου. Πήγαινες παλιά εκεί να κάτσεις για καφέ να δεις κανένα κοριτσάκι να περνάει, κανένα κωλαράκι, και τώρα περνάνε πέντε-πέντε οι αλβανοκέφαλοι, συμμορία. Που να κυκλοφορήσουν τώρα τα πιπινάκια; Αγριεύονται.
Όταν κατεβαίνω στο δικό μου χωριό είναι όλοι μπαστακωμένοι μπροστά στο φούρνο, πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Δεν κουνάνε ρούπι από εκεί, είναι το μοναδικό κεντρικό σημείο, με τι ακριβώς θρέφονται όλη μέρα θα σε γελάσω. Είναι η μοναδική περίπτωση που βάζω συνεγερμό στην μηχανή για 40 δευτερόλεπτα απουσίας. Είναι ικανοί να την πάρουν σαν τα μερμύγκια.
Το χειμώνα αν δω πάνω από 3 να περιφέρονται έξω από το σπίτι δεν έχει μαλακίες, παίζει κινητός προβολέας από την ταράτσα αλά Αλκατραζ και κόκκινος συνεγερμός ετοιμότητας (γυναίκα πάρε τ' όπλο σου). Επειδή κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι ο πρώτος που θα πηδήξει τη μάντρα θα εκτελεστεί εν ψυχρώ και θα θαφτεί επί τόπου, κλέβουν άλλες γειτονιές. Βασικά θα έπρεπε να υπάρχει σ' αυτές τις περιοχές μια κλούβα σε συνεχή κίνηση  και να μαζεύει αδέσποτους, προσωπικά αδιαφορώ για τον προσωπικό τους πόνο κυρίως γιατί έχω να ασχολούμαι με τον δικό μου πόνο. Αν δεν τα  βγάζουν πέρα οι μπάτσοι ας τους γυρίσουν πίσω και ας ξαναφτιάξουν τα ναρκοπέδια που τα χαλάσανε οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις μας λες και μπορούνε να ελέγχουνε τα σύνορα. Το 75% του πλανήτη πεινάει, δεν είναι δα και κανένα νέο. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να δώσουμε πισινό;
adi32
Hero Member

View Profile Email
« Reply #2 on: July 16, 2007, 07:49:41 AM »

τα παντα στη ζωη πρεπει να γινονται με καποιο προγραμμα και λογικη
ουτε εργατικα χερια χρειαζομαστε (αντιθετως μαλιστα), ουτε εγκληματιες, ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα ειμαστε

Οι μεταναστες οι δικοι μας που πηγαν πχ Γερμανια ηταν κατοπιν συμφωνιων και λογω του οτι υπηρχε αναγκη για δουλεια

RosenRed
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: July 18, 2007, 10:17:22 AM »

Δεν θέλω να διαφωνίσω με κανένα από τα παραπάνω σχόλια, θα πω μόνο το εξής:

Οι Αλβανοί ειδικά ήρθαν κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες στην Ελλάδα. Μπορεί τα εργατικά χέρια να ήταν απλά πρόσχημα αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς (μέσω της τότε κυβέρνησης) τους φέραμε. Θυμάστε τότε που άνοιξαν τα σύνορα...

Είναι επίσης αλήθεια ότι πολλές φορές οι μετανάστες, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί αυτούς που καταφεύγουν στην παρανομία. Είναι επίσης αλήθεια ότι υπάρχουν πολλές δουλειές που τις παίρνουν οι Αλβανοί, μόνο και μόνο γιατί οι Έλληνες δεν καταδέχονται να τις κάνουν ή ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Δεν είναι απλό θέμα για συζήτηση αυτό και δεν είναι σωστό να εκφέρονται απόψεις χωρίς σκέψη... Αυτό που είναι σοβαρό, είναι η προπαγάνδα από πλευράς Αλβανίας, που είναι κάτι το υπουργείο εξωτερικών πρέπει να επιληφθεί άμεσα...

Tears have no name....
Aigeas
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #4 on: July 18, 2007, 02:21:26 PM »

Quote from: RosenRed;37258

Είναι επίσης αλήθεια ότι πολλές φορές οι μετανάστες, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί αυτούς που καταφεύγουν στην παρανομία. Είναι επίσης αλήθεια ότι υπάρχουν πολλές δουλειές που τις παίρνουν οι Αλβανοί, μόνο και μόνο γιατί οι Έλληνες δεν καταδέχονται να τις κάνουν ή ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Aυτή είναι μια πολιτική πιπίλα για να μοιάζει η κατάσταση πιο ωραία.
Επειδή δεν βλέπεις πια Έλληνες εργάτες της ΕΥΔΑΠ να σκάβουν δρόμους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ούτε ότι άνοιξε η γη και τους κατάπιε, ούτε και βρήκαν δουλειά σε ταμείο τράπεζας. Απλώς τους δέρνει η ανεργία. Πάντοτε οι Έλληνες έκαναν κωλοδουλειές αλλά αυτό ουδέποτε σήμαινε πως θα τις έκαναν και τσάμπα.
Η μόνιμη δικαιολογία των εργολάβων ότι "δεν έρχονται πια Έλληνες στη δουλειά" έχει σαν πλήρη μετάφραση "δεν έρχονται Έλληνες για να δουλέψουν δωρεάν όπως οι Αλβανοί". Γιατί τόσα χρόνια μια χαρά την βόλευαν όλοι, τώρα ψάχνουμε για δικαιολογίες. Βρήκαμε τα κορόιδα και άσε τους άλλους να πεθαίνουν της πείνας, δεν θα κάτσουμε να μοιραστούμε το κέρδος. Φυσικό είναι: κανένας Έλληνας δεν θα έσκαβε για 25 ευρώ. Σκληρές εργασίες όπως τα ναυπηγεία, οι αμμοβολές, το σκάψιμο, οι οικοδομές, τις προηγούμενες δεκαετίες είχαν πολύ καλές αμοιβές, πριν 15 χρόνια ως βοηθός ηλεκτρολόγου σε ναυπηγείο δεν πίστευα κι εγώ πόσα λεφτά έπαιρνα, τώρα τα ίδια λεφτά δεν τα παίρνει ούτε αρχιτεχνίτης εφόσον υπάρχουν δωρεάν είλωτες. Αλλά όχι πως δεν καταδέχονται οι Έλληνες, αυτό είναι μεγάλο παραμύθι. Μάλλον δεν καταδέχονται οι Έλληνες να μοιραστούνε κέρδη με Έλληνες, όπως ακριβώς γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και όπως φαίνεται στον ορίζοντα και σε βάθος χρόνου είναι καταστροφική νοοτροπία από μόνη της και χρεωμένοι βγαίνουμε όλοι τελικά. Έχουν βρει τους σκλάβους τώρα που για τα 600 ευρώ σου πουλάνε και την αδερφή τους, αλλά καλύτερα να μην βγαίνουν οι ίδιοι άνθρωποι στα κανάλια επειδή τους ληστέψανε γιατί καταντάει και γελοίο το ζήτημα. Και όταν σε 15-20 χρονάκια τα ολόκληρα χωριά που έχουν καταλάβει οι Αλβανοί χαρακτηριστούν "αλβανικό αυτόνομο έδαφος" όπως το Κόσσοβο μιας και οι Έλληνες σε αυτά είναι δραματική μειονότητα, κανένας δεν θα πρέπει να μιλάει. Εγώ προσωπικά θα τους τα χαρίσω.
RosenRed
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: July 18, 2007, 02:48:00 PM »

Πάντως, άλλα έχω δει εγώ... Δεν σκοπεύω να διαφωνίσω στο ότι εν μέρει φταίει και αυτό που είπες

Μάλλον δεν καταδέχονται οι Έλληνες να μοιραστούνε κέρδη με Έλληνες, όπως ακριβώς γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και όπως φαίνεται στον ορίζοντα και σε βάθος χρόνου είναι καταστροφική νοοτροπία από μόνη της και χρεωμένοι βγαίνουμε όλοι τελικά.
αλλά όπως και ο ίδιος λες, φταίνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Να σου πω κάτι; Καλά κάνουν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί , οι Κινέζοι, όλοι τους. Εμείς τους ανοίγουμε την πόρτα και μετά γκρινιάζουμε ότι μπήκαν μέσα...

Αυτό δεν είναι επίσης πολύ παλιά καραμέλα; Και δεν συμβαίνει μόνο με τους μετανάστες, συμβαίνει γενικά στην Ελλάδα. Αν λοιπόν διεκδικήσουν εδάφη, να τα πάρουν, να μας διώξουν όλους από εδώ, μπας και βάλουμε μυαλό, αν και δυστυχώς, ούτε τότε το βλέπω να γίνεται... Υπέρλαμπρο παράδειγμα τα Σκόπια, που λέγονται Μακεδονία και επίσημα πια (το Μ στο FYROM) και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι όταν έπρεπε... τώρα, κατόπιν εορτής, ξέρουν όλοι και μιλάνε...

Ας προσέχαμε! Αυτό ξέρω εγώ....

Tears have no name....
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #6 on: July 23, 2007, 10:17:03 AM »

Quote from: Ice;37199
4 εκατομύρια;;; ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[yt]ngM-gYRtnmc[/yt]

Η Αλβανική προπαγάνδα στο μεγαλείο της. Η Αλβανική βλακεία δίνει και παίρνει. ΕΛΕΟC! :lol:

@_@

Τώρα σοβαρά... Πιστεύουν τέτοια πράγματα;;;
Μήπως είναι στημένο βρε παιδιά;
Μου φαίνεται αδιανόητο να πιστεύει αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά που ξεστομίζει!!!

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #7 on: December 07, 2007, 01:26:52 AM »

Quote from: Cristina;37375
@_@

Τώρα σοβαρά... Πιστεύουν τέτοια πράγματα;;;
Μήπως είναι στημένο βρε παιδιά;
Μου φαίνεται αδιανόητο να πιστεύει αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά που ξεστομίζει!!!

Και όμως τα πιστεύουν φιλενάδα. Πίστεψέ με. Έχω πετύχει παρέα Αλβανών στο χωρίο του πατέρα μου να λένε ότι θα πάρουν πισώ την Ήπειρο γιατί τους ανήκει. Σε βγάζουν από τα ρούχα σου οι μακάκες.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: