mplampla.gr
May 19, 2012, 04:42:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed! και με ελληνικά!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Νόμοι που διέπουν πολυκατοικίες  (Read 2159 times)
adi32
Hero Member

View Profile Email
« on: September 08, 2003, 05:28:28 PM »

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη σχετική νομοθεσία ?
Τι ισχύει για τον κανονισμό της πολυκατοικίας ?
Γιατί ακούω διάφορες κουφές απαιτήσεις
Ζώα επιτρέπονται?

Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: September 08, 2003, 05:44:18 PM »

>>>>>Ζώα επιτρέπονται?

Η δικά μου πολυκατοικία είναι ...γεμάτη! Tongue Smiley

Welcome my son, welcome to the machine.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #2 on: September 08, 2003, 05:45:58 PM »

Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με τους κανονισμούς της πολυκατοικίας και όχι κάποια νομοθεσία.

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
HaPagan
Hero Member

161785159 hapagan@in.gr
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: September 08, 2003, 05:47:19 PM »

Βασικά από ότι ξέρω σύμφωνα με το νόμο μπορείς σε κάθε διαμέρισμα να έχεις μέχρι 2 κατοικίδια (δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνονται ζώα τύπου κόκκορες , πάπιες , ... Wink ) . Βέβαια , κάθε πολυκατοικία έχει τον δικό της κανονισμό ο οποίος συντάσσεται από τους εκάστοτε ενοίκους . Από εκεί και πέρα τι να σου πω ...

Wish You Were Here !!!
"Tης αγάπης την ουσία,την μετρώ στην απουσία
  και όλο γίνομαι κομμάτια πράσινα γλυκά μου  μάτια!"
Έλληνες Ερασιτέχνες Προγραμματιστές
adi32
Hero Member

View Profile Email
« Reply #4 on: September 08, 2003, 06:36:12 PM »

nomizw omos oti o kanonismos ths polykatoikias exei mikroterh isxy apo th nomothesia
giati an paravw ton nomo tha exw na kanw me ta dikasthria enw an paravw ton kanonismo oi ypoloipoi ti mporoun na mou kanoun?
kai symfwnw eksw ta zwa apo tis polykatoikies

Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #5 on: September 08, 2003, 06:42:10 PM »

Όταν είπα αυτό που είπα, εννοούσα:

Πως ακόμα και αν ο νόμος επιτρέπει τα ζώα, σημασία έχει τι αποφάσεις θα πάρουν οι ένοικοι. Δηλαδή αν απαφασίσουν πως δεν θέλουν ζώα, έτσι θα φτιάξουν τους κανονισμούς. Και φυσικά κάθε νέος ένοικος ωφείλει να σεβαστεί αυτούς τους κανόνες από την στιγμή που αποφασίζει να κατοικίσει εκεί.

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
Fidelio
Hero Member

View Profile WWW Email
« Reply #6 on: September 08, 2003, 07:23:49 PM »

Θυμήθηκα μια ταινία με τον Στάθη Ψάλτη που σε συγκέντρωση των ενοίκων περι ζώων στην πολυκατοικία , φέρνει μαζί του ένα Γαιδούρι και μια κόμπρα!!!  λολ ...  Φανταστείτε όλοι οι ένοικοι μιας μιας πολυκατοικίας 30 διαμερισμάτων να έχουν από ένα σκύλο , ε ρε γλέντια!...
Υπήρχε μια εποχή που δεν μπορούσα να μπω στο σπίτι μου , γιατί ενας ,όπου έμενε, στο ισόγειο είχε ένα άγριο σκύλο και κάθε βράδυ τον άφηνε έξω. Κάθε φορά που τύχαινε να γυρίζω σπίτι μου αργά , ο σκύλος αφήνιαζε και δεν με άφηνε να πλησιάσω ούτε τους ένοικους. Λύσσαγε λέμε....
Τα ζώα θέλουν τον χώρο τους , είναι απαράδεχτο σε μια πολυκατοικία να εγκλωβίζεις ένα σκύλο και καλά  επειδή είσαι φιλόζωος, αν είσαι φιλόζωος υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το δείξεις... αν αγαπάς τα ζώα δεν τα κλείνεις μέσα στα ντουβάρια των μεγαλουπόλεων.

Welcome my son, welcome to the machine.
PeiramatoZwo
Hero Member

View Profile Email
« Reply #7 on: September 08, 2003, 09:11:39 PM »

Paidia mexri 2 zwa epitrepe ftanei na einai entos tou spitiou kai na min prokaloun entoni oxlisi ... kanonika an to apagoreuei o kanonismos ths pollykatoikias den epitrepontai ta zwa alla prosfata me vasi kai kapoies apofaseis fainete oti tha apagoreutei na yparxei kanonismos gia thn mi yparksi zwwn, ennoeitai oti ta zwa tha epitrepontai os ekei pou epitrepei o nomos ...

:nervy:  :nervy:  :nervy:  :nervy:  :nervy:  
wilmott
Sr. Member

View Profile Email
« Reply #8 on: September 10, 2003, 12:50:53 PM »

Έχει επανειλημμενα κριθεί ότι κανονισμοί που απαγορεύουν τα ζώα είναι καταχρηστικοί και αντίκεινται στην ελευθερία του κάθε ενοίκου να διαμορφώνει όπως αυτός θέλει την προσωπική του ζωή και διαβίωση ενώ ακόμα θεωρούνται οι συγκεκριμένεσ διατάξεις αντίθετες με κάποιες κοινοτικές οδηγίες περί σεβασμού των ζώων.τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι μπορεί ο καθένας να αφήνει τον μπούμπι να αλυχτάει ασταμάτητα μέσα αλλά αν κάτι τέτοιο συμβαίνει καλύτερα να μην πάτε δικαστικά γιατί θα πάρει πολύ χρόνο και χρήμα.Με λίγη κατανόηση όλα και κάτι θα γίνει.

It matters not how straight the gate,
How charged with punishment the scrolls,
I am the master of my fate :
I am the captain of my soul
Unicorn
Hero Member

View Profile Email
« Reply #9 on: September 10, 2003, 10:59:57 PM »

Στη δική μου πολυκατοικία έχουμε πολύ δημοκρατικούς ενοίκους. Είχανε γράψει ρητά σε ένα χαρτί στην είσοδο ότι όποιο ζώο κάνει βόλτα στον κήπο μας θα "τιμωρηθεί" με φόλα. Επίσης κάποια στιγμή κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες "χάθηκε" η γάτα μας όταν έκανε το λάθος να περάσει σε διπλανό μπαλκόνι..Σας λέω, είμαστε η πιο δημοκρατική πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης! :dead:

The things that one most wants to do are the things that are probably most worth doing..
akpe
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #10 on: September 13, 2003, 01:52:10 AM »

Απο όσο ξέρω, βάση νόμου, σε κάθε διαμέρισμα επιτρέπονται κατοικίδια ζώα με την προϋπόθεση να μήν υπερβαίνουν τα 2 (δηλ. γατί και σκυλί, ή 2 γατιά κλπ.)

And the Lord said unto John; Come forth and receive eternal life.
But John came fifth and won a toaster...
----
live @ mplampla radio: [Sunday 23:00-01]
vaghelas
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #11 on: September 13, 2003, 09:22:32 AM »

Quote from: akpe
Απο όσο ξέρω, βάση νόμου, σε κάθε διαμέρισμα επιτρέπονται κατοικίδια ζώα με την προϋπόθεση να μήν υπερβαίνουν τα 2 (δηλ. γατί και σκυλί, ή 2 γατιά κλπ.)

Άρα μπορούμε να πάρουμε ένα γάιδαρο και μία κόμπρα όπως αναφέρει και πιο πάνω ο fidelio.  Cheesy
PeiramatoZwo
Hero Member

View Profile Email
« Reply #12 on: September 13, 2003, 11:23:13 AM »

Άρα μπορούμε να πάρουμε ένα γάιδαρο και μία κόμπρα όπως αναφέρει και πιο πάνω ο fidelio.

Sinithos anaferete se oikosita zwa, kai me vasi thn nomothesia den perilamvanontai se auta o gaidaros kai i compra Tongue Kai an milame gia kanarinia kai loipa odika ptina o nomos epitrepei kai parapano twn 2 arkei na min prokaloun fasaria ... tora fantazeste 20 kanarinia se ena mpalkoni ?? sorry emena me pianei ponokefalos mono sthn skepsi na ta akouo oli mera na "kelaidane" .

Pages: [1]
  Print  

Jump to: