mplampla.gr
February 08, 2012, 06:19:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hello

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 15 16 [17]
  Print  
Author Topic: Ανέκδοτα!  (Read 29179 times)
Eazy-D
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #240 on: October 30, 2006, 05:04:54 AM »

ένας έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της κόλασης. ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της ευρωπαϊκής ενωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη γερμανική. οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην ελλάδα τι κατάλαβα... μου βγάλανε το λάδι. τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει ευρώπη, έστω και στην κόλαση.
φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσης. μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα κολαση στα γερμανικά. χτυπάει.... του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
- να δω πώς είναι, του απαντά εκείνος.
- ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκ@τά!! φρίκη! φρίκη!

όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός...... δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. έτσι απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση!
φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη κολαση. το κ και το λ φυσικά δεν ανάβουν. έτσι η επιγραφή γράφει ο αση.
- ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει...
όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους... μοιάζουν με μουσική. πλησιάζει περισσότερο. η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. χτυπάει... του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, εντελώς φέσι, και τον ρωτά τι θέλει.
- ήρθα να δω πώς είναι, του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα... τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια..... γενικώς, μπάχαλο.
τρελαίνεται ο τύπος....
- καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ; ρωτά.
- Aσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκ@τά.
- πλάκα μου κάνεις, απαντάει ο πεθαμένος. εδώ πίνετε και γλεντάτε......
- εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην ελλάδα. τη μία δεν έχουμε σκ@τά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια...

If i cannot bend Heaven,
I shall move Hell!
Katatoniac
Moderator
Global Moderator
Full Member

r0bas@hotmail.gr robas_robas
View Profile Email
« Reply #241 on: November 20, 2006, 09:11:24 PM »

Πάει ένας τύπος σε  κατάστημα υφασμάτων, κοιτάει γύρω του και λέει στην πωλήτρια:  

- Μου κατεβάζετε,  σας παρακαλώ, εκείνο το ύφασμα με τις μπλε ρίγες;
- Πολύ  ευχαρίστως!
απαντά η πωλήτρια.

Το  περιεργάζεται και ξανακοιτά γύρω του!

-Κι εκείνο το γυαλιστερό με το ψαροκόκαλο, σας  παρακαλώ
!
-Ευχαρίστως! πρόθυμη πάντα η πωλήτρια.

Έπειτα  από πολύ ώρα και αφού ο τύπος έχει κατεβάσει σχεδόν όλα τα ρολά υφασμάτων,  αποφασίζει το αφεντικό να αναλάβει.

–Κύριε, δεν μπορεί να μην σας έχει αρέσει τίποτα  από τα τόσο υπέροχα υφάσματά μας !!!

Σκεφτικός ο τύπος  κοιτάει ψηλά και λέει στο αφεντικό:

–Να, να εκείνο επάνω στην γωνία το  πιτσιλωτό, αυτό θέλω.

Του το κατεβάζουν, του το δείχνουν,  αυτός συμφωνεί και τους λέει:

-Λοιπόν, θα ήθελα 1 μέτρο από αυτό.

Γεμάτος έκπληξη και αγανάκτηση το αφεντικό του λέει:

-Μα καλά, σοβαρά μιλάτε; Μας παιδεύετε τόση ώρα  για να πάρετε 1 μέτρο ύφασμα; Τι θα το κάνετε;
-Και τι σε νοιάζει εσένα;  
απαντά ο τύπος. "Kουστούμι για τον  π%@τσο μου θα ράψω."

Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς το  αφεντικό, ένεκα του ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, του κόβει το 1 μέτρο. Κόβει  όμως μαζί με αυτό και ένα ακόμη κομμάτι ύφασμα 0,50εκ. σε χρώμα ροζ και του λέει  του τύπου:

– Αυτό, δώρο του  καταστήματος, κύριε!!!

Απορημένος ο τύπος

–Μα καλά, τι να το κάνω αυτό;!!
–Να ράψετε κι  ένα ταγεράκι για το μ
%@νί της μάνα σας !!!

golden
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #242 on: November 21, 2006, 07:13:01 AM »

χαχαχαχαχα γέλασα με την ψυχή μου Katatoniac!Πολύ καλό!!!:grin::grin::grin:

Golden brown texture like sun
Lays me down with my mind she runs
Throughout the night
No need to fight
Never a frown with golden brown
johngreek
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #243 on: December 29, 2006, 11:10:25 PM »

Από τον διαιτολόγο της παρέας ένα ανεκδοτάκι έτσι για το καλό

" Καλοκαιράκι τώρα μέσα Αυγούστου , βράζει ο τόπος μέχρι και τα κουκουνάρια σκάνε από την ζέστη  ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας ακόμα να πάρουν άδεια...](*,)  Δουλειά και πάλι δουλειά εκεί που οι άλλοι πλατσουρίζουν !  Τι να κάνει ο Κωστίκας που δε μπορεί να πείσει το αφεντικό να του δώσει μια άδεια , τι παρακάλια τι γλειψίματα τίποτα το αφεντικό αμετάκλητο... Τέλοσπάντων πάνω στην απελπισία του μη έχοντας και να χάσει κάτι παρά να κερδίσει αποφασίζει να επιδοθεί δε κάτι πιο τολμηρό !!  Ανεβαίνει με μια σκάλα στο ταβάνι και αρχίζει να κρέμεται σαν να ήταν λάμπα :-k   Του λέει ο Γιωρίκας τι κάνεις ρε τρελέ τα έχασες εντελώς ... Σούτ Σούτ θα δεις ... Μπαίνει ο προιστάμενος τον κοιτάει εκεί πάνω και του φωνάζει μα καλά ρε Κωστίκα τι δουλεία έχεις εκεί πέρα κατέβα κάτω γρήγορα που έχουμε δουλειά >:-|  !!  Δε μπορώ κ.Διευθυντά τώρα είμαι μια λάμπα παέι τέρμα , μη μπορώντας να διορθώσει την κατάσταση ο προιστάμενος του λέει καλά άντε πάρε καμιά αδειούλα μήπως και ξελαμπικάρεις λίγο...  Αχ τι καλά ο Κωστίκας χαρούμενος πάει να φύγει και τσούπ ο Γιωρίκας ξοπίσω του !  Εεεε του λέει ο Διευθυντής εσύ για που το'βαλες Huh !!!  Έμα βρε κουζουλέ εγώ μες στα σκοτάδια θα δουλεύω :shock:    

Ελπίζω να σας άρεσε !

http://greekdiet.i-blog.gr

Μάθετε για την Μεσογειακή Διατροφή και διαδώστε την... Είναι θέμα υγείας!
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #244 on: March 01, 2007, 10:44:57 AM »

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην  Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του.
Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα,  βλέπει μια λεοπάρδαλη να
κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη.
- "Ωχ μπλέξαμε!", σκέφτεται ο σκύλος.
Τότε βλέπει κάτι κόκαλα και  αρχίζει να τα ροκανίζει με την πλάτη
γυρισμένη στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι  έτοιμη να του χιμήξει, ο
σκύλος λέει:
- "Μμμμ... Πολύ νόστιμη αυτή η  λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν
άλλες εδώ τριγύρω..."
Η λεοπάρδαλη  παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα.
- "Λίγο έλειψε να την  πατήσω", λέει, "αυτός ο σκύλος θα μ'έτρωγε..."
Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας  όλο το σκηνικό από ένα δέντρο,
σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια  της λεοπάρδαλης και να
γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε  συμβεί. Πάει προς
το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την
κοροϊδία, λέει στον πίθηκο:
- "Ελα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από  κοντά τι πρόκειται να
πάθει ο σκύλος!!"
Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να  έρχεται προς το μέρος του με τον
πίθηκο καβάλα.
- "Τι θα κάνω τώρα;"  σκέφτεται.
Κάθεται, λοιπόν, με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η  λεοπάρδαλη
και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος μουρμουράει:
-  "Που είναι αυτός ο ηλίθιος ο πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον
εμπιστευτώ! Τον  έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια
λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί..."

Ελπίζω να σας άρεσε. Tongue
Admin
Administrator
Full Member

View Profile
« Reply #245 on: October 17, 2007, 05:55:38 PM »

Εγγονος:   Ρε Γιαγια, ειδες μηπως τα χαπια μου? Γραφανε LSD απεξω..
Γιαγια:     Γάμησέ τα τα χαπια ρε! Τους πρασινους δρακους στην κουζινα τους ειδες??

:rofl2:
pebbles
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #246 on: October 17, 2007, 06:05:22 PM »

Θοδωρούλα:-Γιαννάκη θα με παντρευτείς;
Γιαν:Δε γίνεται!
Θοδ:Γιατί;
Γιαν:Όλοι όσοι παντρεύονται στην
οικογένειά μου είναι συγγεννής όπως ο μπαμπάς μου κι η μαμά μου
και ο θείος μου κι η θεία μου.

--
Καθημερινό blog στο http://drivinganarchy.blogspot.com
asimonis
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #247 on: March 17, 2008, 04:24:07 PM »

Ο Μήτσος ετοιμάζεται για επαγγελματικό ταξίδι και αποφασίζει να εμπιστευτεί τον αγαπημένο του γάτο στον κολλητό του φίλο, τον Γιώργο. "Να μου τον προσέχεις, ακούς; Τον αγαπάω σχεδόν όσο και τη μάνα μου. Από μωρό τον έχω", λέει στον Γιώργο λίγο πριν φύγει και αυτός τον καθησυχάζει: "Μην ανησυχείς. Θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου".

Μετά από δύο μέρες, ενώ ήδη ο Μήτσος έχει φτάσει στον προορισμό του, χτυπάει το τηλέφωνο: "Ελα, Μήτσο. Ο Γιώργος είμαι. Ο γάτος ψόφησε". Τον Μήτσο τον λούζει κρύος ιδρώτας κι αφού από καθαρή τύχη γλιτώνει το εγκεφαλικό, αρχίσει να ψελλίζει: "Πώς τα λες έτσι αυτά τα πράγματα, ρε Γιώργο; Δεν σου είπα ότι τον αγαπάω πολύ; Γιατί μου λες έτσι ξερά ότι ψόφησε; Δεν μπορούσες να μου το πεις με τρόπο; Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω..."

"Και πώς να στο έλεγα, ρε Μήτσο; Αφού ψόφησε", απαντά ο Γιώργος. Ο Μήτσος, για να του μάθει τον τρόπο που λέγονται τα δυσάρεστα του λέει: "Ακου ένα παράδειγμα γι' αυτήν την περίπτωση. Επρεπε πρώτα να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις 'Μήτσο, ο γάτος σου είναι στα κεραμίδια', για να με βάλεις σε ιδέα. Μετά από καμιά ώρα να με πάρεις και να μου πεις "Ο γάτος σου δεν κατεβαίνει και υπάρχει κίνδυνος να πέσει'. Μετά να με πάρεις και να μου πεις 'ο γάτος σου έπεσε από τα κεραμίδια και χτύπησε σοβαρά'. Αργότερα να μου πεις 'Ο κτηνίατρος έχει βάλει τον γάτο σου στο χειρουργείο και πως η κατάστασή του είναι σοβαρή'. Και μετά να με ξαναπάρεις και να μου πεις 'Ο γιατρός βγήκε και μας είπε πως, δυστυχώς, ο γάτος κατέληξε'. Κατάλαβες πώς έπρεπε να μου το πεις;"

Ο Γιώργος είπε πως κατάλαβε και δυο μέρες αργότερα, ξαναπαίρνει τηλέφωνο τον Μήτσο:
"Ελα, Μήτσο, ο Γιώργος είμαι. Η μάνα σου είναι στα κεραμίδια. Κατάλαβες ή θα χαλάσουμε μια περιουσία στα τηλέφωνα;"#-o #-o #-o

Αν σας αρεσε, εχω κι αλλα πιο καλα στο  http://vasilisp.com/blogs/asimonis/
Νίκος πουλόπουλ
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #248 on: May 27, 2010, 01:41:31 PM »

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK για ενα φοβερα κουλο ανεκδοτο του σερβετα

http://glenti.blogspot.com/2010/05/nba-video.html
Pages: 1 ... 15 16 [17]
  Print  

Jump to: