mplampla.gr
May 19, 2012, 04:26:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed! και με ελληνικά!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Πληροφορίες για δάνειο...;  (Read 670 times)
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« on: July 02, 2007, 04:55:06 PM »

Θα με ενδιέφερε να μάθω τί παίζει με δάνεια. Δεν έχω ιδέα γενικώς.
Με ενδιαφέρει ένα δάνειο της τάξεως των 10.000 euro.
Μου είπαν για τη λύση των πιστωτικών καρτών, αλλά οι τόκοι είναι πολλοί.
Ξέρει κανείς τί παίζει στην αγορά; Smiley

Ευχαριστώ πολύ! Cheesy

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
Aigeas
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #1 on: July 03, 2007, 12:43:13 AM »

Eίναι τεράστιο κεφάλαιο και θα μπορούσαμε να γράφουμε για μέρες ακόμη κι αν είμασταν εξειδικευμένοι δικηγόροι.

Η προσωπική μου συμβουλή είναι πως αν δεν πεθαίνεις ή δεν συντρέχουν λόγοι υγείας να μην πάρεις δάνειο σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.
Αυτοί που θα σου πουν το αντίθετο είναι επειδή είναι και οι ίδιοι στο club των σύγχρονων ειλώτων και δουλεύουν το μηνιάτικο για να πληρώνουν σίδερα, αφού οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες αφιερώνουν τον ιδρώτα πολλών μηνών για να αγοράσουν.... αυτοκίνητο. Ζήτημα κωμικό από μόνο του που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα το αντιμετωπίσουνε οπωσδήποτε με πολλά γέλια.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #2 on: July 03, 2007, 06:34:15 PM »

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Έχεις απόοοολυτο δίκιο...
Δεν συντρέχουν λόγοι υγείας, ευτυχώς. Σκέφτομαι να κάνω ένα επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν έχω κεφάλαιο. Μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία και νομίζω πως είναι κρίμα να τη χάσω...
Δεν έχω άλλη επιλογή ρε γμτ... :-(
Το φοβάμαι πολύ, αλλά ήταν μια λύση που σκέφτηκα ότι μπορεί και να βοηθούσε... :-(

Aigeas
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: July 04, 2007, 08:34:19 AM »

Kαλά, τότε τα βασικά είναι:
Να μην χρωστάς σε κανέναν, δηλαδή να μην είσαι στον Τειρεσία. Αν δεν φαίνεται από το εκκαθαριστικό σου ότι μπορείς να υπερκαλύψεις το ποσό, τότε πρέπει να έχεις στο όνομά σου κάποια ακίνητη περιουσία ή να έχεις κάποιον εγγυητή με ακίνητη περιουσία. Τώρα όσο για τα επιτόκια καλύτερα να το ψάξεις πάρα πολύ.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #4 on: July 23, 2007, 10:28:00 AM »

Εν τέλει, δεν το έκανα...
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν ρίσκαρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φέρω σε τόσο δύσκολη θέση την οικογένειά μου αν κάτι δεν πήγαινε καλά...

RosenRed
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: July 23, 2007, 10:37:23 AM »

Αφού σε ενδιαφέρει για επαγγελματικό θέμα, γιατί δεν κοιτάς για επιδότηση από τον ΟΑΕΔ? Δίνουν γύρω στα 9.000 για επαγγελματική δραστηριότητα κοντά στον τόπο διαμονής σου, ενώ αν είσαι διατεθημένη να απομακρυνθείς λίγο μπορεί να φτάσει μέχρι και 15.000 Δεν είναι κανένα φοβερό ποσό, αλλά είναι κοντά στο δάνειο που σκεφτόσουν...

Tears have no name....
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #6 on: July 23, 2007, 11:16:00 AM »

Ναι, πρώτα από όλα αυτό είχα ψάξει, αλλά δυστυχώς μέχρι πριν ένα μήνα δεν υπηρχε τίποτα στην πόλη μου που να με κάλυπτε.
Περιμένω για νέα προγράμματα. Το άσχημο είναι πως ποτέ δεν ξέρουν από πριν πότε θα βγουν και πρέπει συνέχεια να ρωτάς.
Θα με βρίσουν σε κάποια φάση... :-p

Pages: [1]
  Print  

Jump to: