mplampla.gr
May 19, 2012, 04:18:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed! και με ελληνικά!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ψάνχω για μια καρέκλα...  (Read 1096 times)
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« on: May 11, 2007, 12:47:51 PM »

Μια καρέκλα γραφείου θέλω ρε σεις. Όσες έχω κοιτάξει σε μαγαζιά δεν μου γέμιζαν το μάτι. Έχετε να προτείνετε τίποτα; Κανένα σάιτ για να ρίξω ένα μάτι. Θενξ.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #1 on: May 13, 2007, 08:33:42 PM »

Από όσο ξέρω, έχουν καλή φήμη οι SATO.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου πω, αλλά ρίξε ένα μάτι στο site της εταιρίας. Smiley

http://www.satogroup.gr

Beloved Track #1: «Vello Leaf - Whispers»
Beloved Track #2: «AaRON - U Turn (Lili)
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #2 on: May 13, 2007, 08:50:18 PM »

Θενξ Χριστινάκι. Και εγώ έχω ακουστά για τα σάτο, αλλά είναι μάλλον ακριβά, ε;
Alek
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: July 21, 2007, 07:55:04 PM »

Πριν λίγο καιρό έψαχνα έπιπλα γενικά, και τα έπιπλα του SATO μου φάνηκαν υπερ-εκτιμημένα.

Καρέκλα για γραφείο θέλεις; Μια βόλτα στο Carefour, στο Practiker, και το IKEA. Το ξέρω είμαι φτηνιάρης :-P Και ζω στην Αθήνα :-P (αν και δεν θα το έλεγα ζωή αυτό το πράγμα σε αυτήν την πόλη).

Στο ΙΚΕΑ είχε και μια πολύ ώραια ξαπλωτή καρέκλα. Όταν είχα πάει, είχανε μια τέτοια μέσα σε ένα πλάστικό κουτί και μια πρέσσα αέρα την δοκίμαζε για να μας δείξει την αντοχή της. Θέλω να πάρω μία.

Γειά.
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #4 on: July 22, 2007, 11:44:28 AM »

Quote from: Alek;37325
Πριν λίγο καιρό έψαχνα έπιπλα γενικά, και τα έπιπλα του SATO μου φάνηκαν υπερ-εκτιμημένα.

Αυτό ξαναπές το! Προ ημερών ρώτησα σε ένα κατάστημα πόσο έχουν και μου είπε κάτι αστρονομικά ποσά! Από 1000e και πάνω...
Και όταν του είπα αν έχει στο κατάστημα για να πάρω μία μου είπε ο τύπος: «Δεν είμαστε supermarket!»... Θίχτηκε κιόλας... :lol:
Και πρέπει να περιμένεις 40 ημέρες, λέει, για να την πάρεις.

Βρήκα ένα άλλο, τον Δρομέα που από όσο μου είπε ο πατέρας μου είναι γνωστος στο χώρο των επίπλων γραφείου.
Αυτή η καρέκλα έχει 150e από όσο μου είπε ο υπάλληλος.
Μου φαίνεται καλή, αλλά αν δεν την δεις από κοντά, δεν μπορείς να ξέρεις αν σου ταιριάζει. Smiley

kleidokratwr
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #5 on: July 23, 2007, 09:04:04 AM »

Εντάξει, βασικά o τυπος για να μιλάει έτσι και να σου λέει οτι "δεν είμαστε supermarket" δεν αξίζει ούτε να το φτύσεις το κωλομάγαζο του.

Δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το υφάκι ήταν γενική πολιτική της σάτο ή απλά το ζώο που είχε το κατάστημα την είδε "κάπως" επειδή πουλάει σάτο. Μάλλον το δεύτερο μου κάνει πιο λογικό. Δηλαδή και μανάβικο να είχε θα πέταγε θεικές ατάκες του στύλ "δεν είμαστε λαική, μανδάμ"

Η πλάκα είναι οτι αν μετά απο αυτό που σου είπε του πέταγες οτι είσαι απο εταιρία και ενδιαφέρεσαι για μεγάλη παραγγελία, θα σε είχε στα όπα όπα. Μέχρι και απο την δική του θα σηκωνόταν για "να δειτε την ποιότητα, και αν σας κάνει, και αν βολευεστε, και παρατηρήστε το δέσιμο της καρέκλας; Θα πάρετε και ένα καφεδάκι;"

I was me, but now he's gone..
Cristina
<b>New Elf</b>
Administrator
Hero Member

52176734
View Profile
« Reply #6 on: July 23, 2007, 10:14:47 AM »

Ελεϊνός ο τύπος ε; Όταν μου το είπε, ήθελα να του πω διάφορα, αλλά δεν είχα πολύ διάθεση για περαιτέρω.
Θεϊκή ατάκα πάντως. Ακόμα τη σκέφτομαι και γελάω! :lol:

Scarborough_Fair
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #7 on: October 17, 2007, 05:26:43 PM »

Egw thn karekla m thn phra apo magazi me stock epipla sthn iera odo (h timh ths kanonika eixe 300 e sto magazi p thn poulagane) alla egw thn phra me 180e peripou ekei apo so 8umamai....afou meta phge k phre o adelfos m thn idia =)

dn 8umamai to name omws t magaziou pantws einai to mono magazi konta sth gewponikh sxolh me stock epipla! =)

Are you goin to scarborough fair?...
Remember me to one who lives there...
Ice
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #8 on: December 07, 2007, 01:19:09 AM »

Quote from: Scarborough_Fair;39211
Egw thn karekla m thn phra apo magazi me stock epipla sthn iera odo (h timh ths kanonika eixe 300 e sto magazi p thn poulagane) alla egw thn phra me 180e peripou ekei apo so 8umamai....afou meta phge k phre o adelfos m thn idia =)

dn 8umamai to name omws t magaziou pantws einai to mono magazi konta sth gewponikh sxolh me stock epipla! =)

Αν θυμηθείς πες το πλζ.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: