mplampla.gr
May 19, 2012, 04:01:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hello

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Πώς να σώσετε το βρεγμένο κινητό σας :)  (Read 693 times)
Edgar
High Elf of the Koultour
Administrator
Hero Member

23385044 dreamwall@gmail.com
View Profile WWW Email
« on: November 01, 2006, 06:45:11 AM »

Μιάς και μιλάτε για κινητα, να ένας οδηγός για το τί να κάνετε αν βραχεί το κινητό σας Smiley

1) REMOVE THE BATTERY!!! Και την SIM κάρτα. (οκ, αυτονόητα αυτά... :roll:)
2) Σκουπήστε το κινητό με μία πετσέτα ή με μία χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσετε όσο περισσότερο απο το νερό μπορείτε.
3) Βουτήξτε το σε οινόπνευμα. ( ! ) Θα απορροφήσει όσο νερό έχει μείνει και το οινόπνευμα μετά θα εξατμιστεί πιο εύκολα απο το νερό.
4) Αφήστε το να στεγνώσει. Αφήστε το τουλάχιστον 3 μέρες να στεγνώσει. Καλό θα είναι να το ακουμπίσετε πάνω σε λίγο ρύζι για να επισπεύσετε το στέγνωμα. ΜΗΝ βάλετε πάλι την μπαταρία πίσω, γιατί μπορεί να προκαλέσετε κάποιο βραχυκύκλωμα.
5) Ζεστάνετέ το. ( ! ) Αφήστε το για 2-3 μέρες πανω στους αεραγωγούς μιας τηλεόρασης ή μιας CRT οθόνης για να ζεσταθεί και να στεγνώσει πιο εύκολα. (Κλασσικά η μπαταρία ΒΓΑΛΜΕΝΗ!)
6) Δείτε αν δουλεύει. Κάνετε τον σταυρό σας με το ένα χέρι και με το άλλο τοποθετήστε την μπαταρία πάλι στο κινητό (και την SIM) και δείτε αν δουλεύει. Αν δεν δουλεύει ακόμα, ρίχτε μια χριστοπαναγία (απο μέσα σας) και επαναλάβετε το βήμα 4. Αν και τότε δεν δουλέψει, κατεβάστε ότι καντήλια ξέρετε και πηγαίνετέ το σε κάποιον αντιπρόσωπο. Πιθανώς θα μπορέσει να το επαναφέρει στην ζωή.
7) Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, πετάξτε το, και αγοράστε ένα αδιάβροχο για να μην χρειαστεί να τα κάνετε όλα αυτά πάλι. :p

Πηγή

adi32
Hero Member

View Profile Email
« Reply #1 on: November 01, 2006, 08:13:24 AM »

εγω το ειχα παθει με το τ610 και ενω η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι δε γινεται
μετα απο 20 μερες εφτιαξε μονο του

Edgar
High Elf of the Koultour
Administrator
Hero Member

23385044 dreamwall@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: November 01, 2006, 08:15:23 AM »

Quote from: adi32;35205
εγω το ειχα παθει με το τ610 και ενω η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι δε γινεται
μετα απο 20 μερες εφτιαξε μονο του

Θα εννοούσαν πως δεν γίνεται να περιμένουν 20 μέρες ρε :p

adi32
Hero Member

View Profile Email
« Reply #3 on: November 01, 2006, 09:58:02 AM »

ενταξει ρε συ
τωρα το καταλαβα
γιαυτο παντα προτιμω ερικσον
αυτοεξυπηρετουμαι

BadBoy
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #4 on: November 02, 2006, 01:45:07 AM »

Καλά τα Sony Ericsson, αλλά στο service οι υπεύθυνοι πραγματικά "αυτοεξυπηρετούνται"...... Tongue
kleidokratwr
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #5 on: November 02, 2006, 10:10:07 AM »

Παλιότερα η SE είχε απίστευτο service. Αφηνες το κινητό για service και καπάκι σου έδιναν ένα άλλο για όσο επισκευάζεται το δικό σου. Τώρα πια δεν ξέρω τι γίνεται, αλλα ελπίζω το δικό μου να μην χρειαστεί ποτέ service.

I was me, but now he's gone..
nogod667
Mplampla Radio DJ
Full Member

View Profile Email
« Reply #6 on: November 20, 2006, 02:38:24 AM »

Ενα πολύ παλιό Ericsson (από τα πρώτα) του πατέρα μιας φίλης μου έζησε καμια 30αριά ώρες στην κατάψηξη μέσα σε ένα κουβά με γαρίδες. Με λίγο πιστολάκι και μια μέρα στέγνωμα πάνω από καλοριφέρ ξαναδούλεψε χωρίς πρόβλημα! :-p

Pages: [1]
  Print  

Jump to: