|
Cristina
|
 |
« on: October 31, 2006, 11:50:23 PM » |
|
Και ποιό θα θέλατε να έχετε;  Α! Και αυτό που έχετε... Πού το βρήκατε....; :-p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadowthief
|
 |
« Reply #1 on: October 31, 2006, 11:57:19 PM » |
|
Εγώ έχω ένα Nokia 6100 και ένα Sony Ericsson k700i (εκτός των άλλων που ψιλοείναι για πέταμα), το οποίο το πήρα από το super market σε προσφορά με ketchup :-P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katatoniac
|
 |
« Reply #2 on: November 01, 2006, 12:00:57 AM » |
|
Βασικά δε θα ήθελα να είχα κάποιο κινητό αυτή τη στιγμή. Όποιο θέλω το παίρνω :-P :-P :green: Λοιπόν μόλις αγόρασα το NOKIA N80 για να αντικαταστήσω το ΝΟΚΙΑ Ν90 (μην με πάρετε με τα αβγά). Εντυπώσεις θα σας πώ μόλις πέρασει κανα μήνας λειτουργίας του, αλλά τα ΝΟΚΙΑ είναι ΝΟΚΙΑ οπότε....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
|
 |
« Reply #3 on: November 01, 2006, 12:07:03 AM » |
|
Ά πα πα μιζέρια... :-p
Το δικό μου κινητούλι είναι ένα μικρό και φτωχό Sony Ericsson K300i και δεν προβλέπεται να το αλλάξω τα επόμενα 3 χρόνια αν δεν προκύψει λόγος. :-p
Δεν ξέρω ποιο θα ήθελα να είχα μιας και δεν ασχολούμαι διόλου με δαύτα, αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου το παλιό κινητό του από πάνω... :lol: :-p
Πότε θα το στείλεις είπαμε; :-p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadowthief
|
 |
« Reply #4 on: November 01, 2006, 12:10:04 AM » |
|
¶ πα πα μιζέρια... :-p
Το δικό μου κινητούλι είναι ένα μικρό και φτωχό Sony Ericsson K300i και δεν προβλέπεται να το αλλάξω τα επόμενα 3 χρόνια αν δεν προκύψει λόγος. :-p
Δεν ξέρω ποιο θα ήθελα να είχα μιας και δεν ασχολούμαι διόλου με δαύτα, αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου το παλιό κινητό του από πάνω... :lol: :-p
Πότε θα το στείλεις είπαμε; :-p Έχεις σκεφτεί σαν λύση να αρχίσεις να πηγαίνεις πιο συχνά super market; :lol: :-P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
|
 |
« Reply #5 on: November 01, 2006, 12:27:50 AM » |
|
Ναι... Έχει περάσει κι αυτό από το μυαλό μου, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά... :-p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BadBoy
|
 |
« Reply #6 on: November 01, 2006, 08:52:54 AM » |
|
Πείτε τι φάση παίχτηκε κι εδώ πέρα ρε παιδιά. Δεν βγάζω νόημα με τα inside jokes.  Στο θέμα μας. Αλλάζω κινητό κάθε 3 μήνες το πολύ, όχι γιατί παίρνω τα πιο καινούρια, αλλά γιατί δεν κρατάνε!  Μα από πλαστελίνη τα κάνουν; Αυτό το καιρό βρίσκομαι με ένα LG L341i, το οποίο ούτε στο site της LG δεν υπάρχει να φανταστείτε. Θα ήθελα να έχω ένα απ'αυτά τα "κινητά"-PDA, τα Qtec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
|
 |
« Reply #7 on: November 01, 2006, 09:40:23 PM » |
|
Που λες, Κακό Αγόρι, είναι μερικοί που έχουν φαρδύ πισινό και βρίσκουν κινητά μέσα στα ψυγεία των super markets... Κατάλαβες δηλαδή; :-p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kleidokratwr
|
 |
« Reply #8 on: November 02, 2006, 10:19:11 AM » |
|
HAHAHA πόσο κωλόφαρδος πρέπει να είσαι ώστε να βρεις κινήτό μέσα στο ψυγείο ενός supermarket;
Εγώ πήρα το k750i τώρα που σιγά σιγά αποσύρεται. Πραγματικά έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής.
Εεεε , όσο για το που το βρήκα.. γκουχ γκουχ Πλάκωσα στο ξύλο ένα κοριτσακι στο πάρκο, γκούχ γκούχ.. μπορεί να τις έφαγα για τα καλά, αλλα της πήρα το κινητο. !
|
|
|
|
|
|
 I was me, but now he's gone..
|
|
|
|
blizard
|
 |
« Reply #9 on: November 03, 2006, 02:51:24 AM » |
|
Εγώ έχω ένα σχετικά παλαιό siemens s45 ... είχα αγοράσει 2 ίδια τότε που έμπαινες φτηνά ιντερνετ με gprs , γιατί μου άρεσαν πολύ.
Σε λίγο πάντως ετοιμάζομαι για καινούργιο... μόλις βρω κάποιο μικρότερο που να έχει αρκετά features και να μου αρέσει.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nogod667
|
 |
« Reply #10 on: November 20, 2006, 02:00:51 AM » |
|
Shadowthief ωραίος ρε, αντε και λάπτοπ next time! =D>
Εγώ έχω μια μπακατέλα sony-ericsson T230 το οποίο αντικατέστησε το Νοkia 6610 που έσπασα πέρσυ το καλοκαίρι. Ενώ μέχρι πριν κανα 3άρι χρόνια αλλαζα συσκευή κάθε χρόνο σχεδόν, πλέον έχω ξενερώσει και αδιαφορώ πλήρως, βασικά σκεφτόμαι καιρό τώρα να το κόψω εντελώς οπότε...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robitsa
|
 |
« Reply #12 on: November 22, 2006, 03:19:44 PM » |
|
Τώρα έχω ένα samsung SGH-E530 που μου το πήραν δώρο πριν από ένα χρόνο ακριβώς στην γιορτή μου και σε λίγο θα αποκτήσω στο nokia N90 που θα μου το δώσει ένας φίλος μου γιατί το αντικατέστησε με το Nokia N80 (ο ίδιος καλός φίλος που μου είχε κάνει δώρο και το προηγούμενο στην γιορτή μου)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|