mplampla.gr
May 19, 2012, 03:49:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hello

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων...  (Read 750 times)
Clairvoyant
Newbie
*

View Profile Email
« on: June 15, 2005, 02:17:22 PM »

Καλησπέρα σε όλους  Cheesy Αυτό είναι το 1ο μου post και θα ήθελα να πάω κατευθείαν στο ψητό, καθώς χρειάζομαι την εμπειρία σας...!!!

Θέλω στις 22 Ιουλίου να ταξιδέψω για Σκωτία και κατά τις 27/28 να επιστρέψω. Προφανώς αεροπορικώς σκοπεύω να πάω εκεί (αν και με όσα τραβάω, σκέφτομαι σοβαρά το κολύμπι  :lol: ). Κοίταξα στο site http://www.24hours.gr και φαίνεται πως πτήσεις υπάρχουν. Για επιβεβαίωση, κοίταξα και στο site της luftansa. Όλα καλά ως εδώ.. μέχρι που πήρα τηλέφωνο σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και μου είπαν πως επιστροφή από Σκωτία δεν υπάρχει με ΚΑΜΙΑ αεροπορική εταιρία για τις 25-30 Ιουλίου!  :shock: Έντρομος πήρα τηλέφωνο στο ταξιδιωτικό γραφείο 24hours, άφησα στοιχεία και μου είπαν ότι θα με καλέσουν οι ίδιοι όταν θα είναι εκεί ο υπεύθυνος αεροπορικών εισιτηρίων (από τότε έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμη περιμένω..).

Επειδή πλέον είμαι αρκετά ανήσυχος, θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν: στα site των αεροπορικών εταιρίων, όταν επιλέγεις ημερομηνίες αναχώρισης/επιστροφής και σου εμφανίζει πτήσεις, δεν εννοείται ότι οι πτήσεις αυτές έχουν διαθέσιμες θέσεις; Ή μήπως απλώς σου δείχνει τα δρομολόγια, χωρίς να υπονοείται ότι υπάρχουν θέσεις; Θα ήθελα να κάνω online κράτηση όμως δεν έχω πιστωτική κάρτα και έτσι αναγκαστικά θα το ψάξω μέσω πρακτορείου (θέμα διαμονής στη Σκωτία δεν υπάρχει, σε φίλη μου θα πάω - μόνο τα εισιτήρια θέλω). Μπορεί κάποιος που γνωρίζει από αυτά να μου πει τι θα έκανε στη θέση μου; Να προτείνετε κάποιο καλό ταξιδιωτικό γραφείο για παράδειγμα. Εγώ λογικά αύριο θα κατέβω Αθήνα για να πάω στα γραφεία του 24hours, μιας και τηλέφωνο δεν βλέπω να με παίρνουν..
tgnosis
Full Member

tktommytk@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: June 15, 2005, 02:28:59 PM »

loipon taxidevw poli sixna exwteriko (ohi skotia den ehw pai pote) alla panta kratisis kanw mesw net.. oi thesis pou sou dinoun ine elftheres an den ipirhan tha sou to elege....
i lufthansa petai gia skotia?? mesw germania??
den mporis na vris kapoiou allou ti pistotiki (adelfou, patera xero egw....)Huh
Clairvoyant
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #2 on: June 15, 2005, 02:34:01 PM »

Quote from: tgnosis
loipon taxidevw poli sixna exwteriko (ohi skotia den ehw pai pote) alla panta kratisis kanw mesw net.. oi thesis pou sou dinoun ine elftheres an den ipirhan tha sou to elege....
i lufthansa petai gia skotia?? mesw germania??
den mporis na vris kapoiou allou ti pistotiki (adelfou, patera xero egw....)Huh

Ναι η lufthansa πάει μέσω Γερμανίας. Έχει ένας φίλος μου πιστωτική, λες να το κάνω έτσι; Απλώς αυτός ίσως να είναι διαθέσιμος από το Σάββατο και μετά και εγώ θα ήθελα μέχρι αύριο να έχει λήξει το θέμα, αφού με άγχωσε το 1ο ταξιδιωτικό γραφείο που μου είπε ότι επιστροφές δεν υπάρχουν  :oops: Εντωμεταξύ για κάθε μέρα που περνάει βλέπω τις τιμές να ανεβαίνουν..! Anyway, online πως πάει η δουλειά; Κλείνεις τα εισιτήρια αλλά στα χέρια σου πως τα παίρνεις;
tgnosis
Full Member

tktommytk@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: June 15, 2005, 04:49:37 PM »

Πιστεύω ότι άπό το ταξιδιωτικό πρακτορίο θα αναγκαστείς να πληρώσεις  ακόμα περισσότερα (γιατί δεν θα την κάνουν και αυτοί τζάμπα τη δουλειά) καλύτερα να αναγκαστείς να περιμένεις ως το Σάββατο εκτός αν βρεις σε κάποιο πρακτορείο κάτι καλό... Όταν κλείνεις τα εισητήρια online μερικές εταιρείας τα στέλνουν σπίτι σου όπως τα κλασσικά ενώ άλλες σου δίνουν έναν κωδικό ή έστω κάποιο αποδεικτικό παραγγελίας και την ημέρα αναχώρησης στο γκισέ του αεροδρομίου έχει τα εισητήρια στα χέρια σου...
Θυμηθηκά όμως κάτι άλλο μάλλον ο κάτοχος της πιστωτικής πρέπει να συνταξιδεύει έτσι αυτό είναι πρόβλημα για σένα. Πάντως όλα παίζονται ανάλογα με τις εταιρείες....

Καλή τύχη.....
Clairvoyant
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #4 on: June 15, 2005, 06:10:36 PM »

Λοιπόν.. στο ταξιδιωτικό γραφείο επέμεναν ότι για την πτήση που ήθελα (και που έβλεπα στο internet ως διαθέσιμη) δεν υπήρχε εισιτήριο και θα έπρεπε να περιμένω σε λίστα αναμονής. Έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω απευθείας με τα γραφεία της Lufthansa και ευτυχώς βρήκα την υγειά μου. Ότι έβλεπα στο internet ως διαθέσιμο μου το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι. Άφησα τα στοιχεία μου, έγινε η κράτηση και μου έδωσαν 3 ημέρες περιθώριο να πληρώσω με κάποιο τρόπο (είτε με πιστωτική κάρτα ή στο αεροδρόμιο ή στα γραφεία τους στο Μαρούσι). Ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί.

Αυτό βέβαια που μου έκανε εντύπωση είναι το πως αλλάζουν οι τιμές για 1 μέρα πριν ή μετα. Εγώ αναχωρώ στις 22 Ιουλίου και επιστρέφω στις 27, όμως αν ήθελα να αναχωρήσω στις 21 ή να επιστρέψω στις 28 θα έπρεπε να πληρώσω +150Ευρώ! Κρίμα γιατί 1 μερούλα παραπάνω θα την ήθελα..

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Smiley Καλό ταξίδι σε όλους Smiley
tgnosis
Full Member

tktommytk@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #5 on: June 15, 2005, 07:24:45 PM »

ναι αυτό γίνεται πάντα και που να δίνεις εταιρέις όπως η germanwings... Ναι και εγώ πάντα lufthansa εμπιστεύομαι και πάντα μ'αυτή....
giota2686
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: March 30, 2009, 11:11:46 AM »

Ξέρω ότι το post είναι αρκετά παλιό, αλλά επειδή χρειάστηκε να ψαξω και εγώ για εισιτήρια και έπεσα και σε αυτή τη συζήτηση, είπα να σας πω που κατάληξα και να την ανανεώσω!
Λοιπόν παιδιά...εμένα μου άρεσε πολύ το www.airshop.gr. Εκτός του ότι μου έδωσε πολύ καλές τιμές εισιτηρίων για Ιταλία που κοιτούσα, επιπλέον είχα και την επιλογή να μην βάλω την πιστωτική μου κάρτα!!! Απλά έκανα κατάθεση σε τράπεζα την επόμενη μέρα και όλα πήγαν μια χαρά! Αυτό που με ξετρέλανε όμως είναι ότι πλέον δέχτηκα να με ενημερώνουν για διάφορες προσφορές που βγάζουν οι αεροπορικές εταιρείες (ξερετε από αυτές που μέχρι να το πάρεις χαμπάρι, να το σκεφθείς και να το αποφασίσεις έχουν γίνει καπνός) και βόλεψα έναν φίλο μου που ήθελε να πάει Βουδαπέστη μόνο με 87Ε πήγαινε - έλα!
Αξίζει να το έχετε υπ'όψιν! Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που ήταν στην ίδια θέση με μένα! Bye!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: