|
tsitsikos
|
 |
« on: February 02, 2005, 11:07:07 AM » |
|
...Μια απο τις πιο παραξενες ατακες στο κρεβατι... Κολλαει πιστευω στη θεματικη ενοτητα...Σουρεαλισμος! Τι τρελο εχετε ακουσει η εχετε πει? :-p
|
|
|
|
|
|
Aneva sto trapezi mou koukla mou glykia...
|
|
|
|
tsitsikos
|
 |
« Reply #1 on: February 02, 2005, 09:37:15 PM » |
|
Sas vlepw poly ntropalous .... mhn mou peite oti den exete pei h den exete akousei tipota to special? Thelw na pisteuw oti to sexoualiko tha prepei na einai to last problem stis meres mas. :shock:
|
|
|
|
|
|
Aneva sto trapezi mou koukla mou glykia...
|
|
|
|
Lucifer
|
 |
« Reply #2 on: February 02, 2005, 10:13:14 PM » |
|
"Μα τη θεά της μουστάρδας" "Αμπλουά" "Περιμένεις λίγο να αλλάξω CD?"
That's all. Αποσυνδέω το πάνω κεφάλι times like "these", για αποσυμφόρηση bandwidth.
|
|
|
|
|
|
The first time I saw her, she told me she knew a secret about a secret. The next time I saw her she had wings. ~
|
|
|
|
|
|
psilos2000
|
 |
« Reply #4 on: February 03, 2005, 01:19:59 AM » |
|
XAAXXXAXAXAXAX korufi o gousgounis!!!
|
|
|
|
|
|
-||- Work like u don't need the money,love like u've never been hurt, dance like nobody is watching and f-*-*-k like u are being filmed!! -||-
|
|
|
|
Sleeper
|
 |
« Reply #5 on: February 05, 2005, 03:53:20 AM » |
|
Sas vlepw poly ntropalous .... mhn mou peite oti den exete pei h den exete akousei tipota to special? Thelw na pisteuw oti to sexoualiko tha prepei na einai to last problem stis meres mas. :shock: Special σαν το «Μωράρα στα φέρνω» ; λολ ! Ξεμεινες από ιδέες φιλαράκο και δεν ξέρεις πως να φτιάξεις το κοριτσάκι ; λολ !! Θα σε σηχτιρίσει και με το δίκιο της . Μετά μας χαλάει που μας λένε μαλάκες . λολ !! ΚαμάκΟτσαλάν (λολ !!!) , σε κόβω για πρόστυχο θηλυκό εσένα . Γουστάρεις Γκουσγκούνη ; λολ !!! Διόρθωση : Ο κορίτσαρος τα πήρε που την αποκάλεσα πρόστυχο θηλυκό και μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και γι αυτό ανακαλώ. λολ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucifer
|
 |
« Reply #6 on: February 05, 2005, 04:31:02 PM » |
|
Δραπετεύοντας από την θεωρία του Δαρβίνου, χάσκοντας την αναφορά στον Υπεράνθρωπο, δοξάζοντας τον Homo Erectus και αποτίοντας φόρο τιμής στον Homo Masturbatorus...
Rings a bell?
|
|
|
|
|
|
The first time I saw her, she told me she knew a secret about a secret. The next time I saw her she had wings. ~
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Reply #7 on: February 05, 2005, 08:21:29 PM » |
|
Sleeper, μας έλειψε το humor σου. :lol: Όμως δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του humor και ενοχλούνται.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sleeper
|
 |
« Reply #8 on: February 05, 2005, 10:33:57 PM » |
|
Κι εσείς μου λείψατε ρε Αρχιτέκτονα ! λολ !!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα ρε . Χαβαλέ κάνουμε . Μου άρεσε που έδωσε το λινκ για τον Αρχηγό . Είναι εύθικτο το κορίτσι μας ! Να το προσέχουμε !! Μην την πειράξει κανείς θα τον κάνω φέτες ρε !! λοοολ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sleeper
|
 |
« Reply #9 on: February 05, 2005, 10:56:47 PM » |
|
Σόρρυ για το εκτός θέματος , αλλά ρε τσιτσικε από χθες έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι μου θυμίζεις και τελικά βρήκα ! χαχα !!  (από εδώ : http://www.inlarissa.gr/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=277#277 ) Δείτε τα highlights! λολ !!! Ρε Αρχιτέκτονα ρίξε και μια ματιά στις ημερομηνίες εγγραφής τους να δεις γέλια ! χαχαχαχα !!! Ο τσιτσίκος ήξερε το μπλαμπλα πολύ πριν γραφτεί και εφαρμόζει την τακτική της τσιτσίκας κατά γράμμα ! λοοοολ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sleeper
|
 |
« Reply #10 on: February 05, 2005, 11:02:50 PM » |
|
Α ! Τώρα το είδα ρε !!! Η tsitsika έχει ίδιο μέιλ με τον κορίτσαρό μας !!! tsitsika@hotmail.com Κοίτα να δεις ρε !!! χαχαχαχα !!! Μικρός που είναι ο κόσμος όμως , ε; λοοοολ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sleeper
|
 |
« Reply #11 on: February 05, 2005, 11:06:26 PM » |
|
Και τώρα το έκρυψε !!! Δεν πάμε καλά !!! Ρε tsitsika γιατί έκρυψες το μέιλ σου ; χαχααχαχχα !!! Σε ξεμπρόστιασα ; λοοοοοολ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaimaktsalan
|
 |
« Reply #12 on: February 05, 2005, 11:42:19 PM » |
|
sleeper δεν κανεις καμια μεγαλη αποκαλυψη, απλα δειχνεις το οτι εκεινο που σε ενδιαφερει δεν ειναι να εκφρασεις καποια αποψη, αλλα να προσβαλλεις σε προσωπικο επιπεδο καποιον χρηστη. Το παραδειγμα του μπλα μπλα δοθηκε σε αλλο φορουμ ως θετικο και το παθιασμα και το flaming-οπως οριζεται μεσα σε αυτο το context-αφορα αποψεις και οχι στερεοτυπους αστοχους χαρακτηρισμους που μου αποδιδεις σε αυτο το χωρο.Τωρα την προτροπη για μαλωμα αν την αντιλαμβανεσαι σε χοντροκομενο βρυσιδι χωρις βαση δειχνεις τη στενοτητα της αντιληψης σου. ο χρηστης τσιτσικος ειναι αλλο ατομο και γραφει για την παρτυ του, κακως σκεφτεσαι οτι σκεφτεσαι και το τι τακτικες ακολουθει ειναι δικο του θεμα, δεν εχει να κανει με εμενα. Επισης, το που επιλεγω να δωσω το emai μου δεν αφορα κανεναν περα απο εμενα την ιδια. Ουτε κρυβομαι, ουτε αυτα που γραφω σε εναν αλλο χωρο δειχνουν "κατι". To να δινεις την ηλεκτρονικη μου διευθυνση στο μπλα μπλα δειχνει και παλι την κακεντρεχεια σου, που δεν προκαλλεσα και δεν της εδωσα το δικαιωμα να με προσβαλλει. Τελος, ας παρει θεση καποιος διαχειριστης γιατι το θεμα εχει ματαια ξεφυγει.
ps Tο αρχιτεκτονας ειναι το επαγγελμα μου και δεν ειναι κρυφο ουτε κατι που μπορεις να ειρωνευτεις. Παντως αν με αποκαλλουν ετσι με Α στην καριερα μου καλο θα ειναι :shock:
|
|
|
|
|
|
Μην πειτε μωρε πως σκοτωθηκα Πως ειμαι σκοτωμενος, μωρε παιδια καημενα... Παιδια απ'τη Σαμαρινα
|
|
|
|
Edgar
|
 |
« Reply #13 on: February 06, 2005, 12:36:27 AM » |
|
1) to email sou indeed mexri prin ligo itan fanero kai mporouse na to dei opoios ithele. opote den tithete thema pos to "fanerose" o sleeper. 2) to "arxitektonas" einai palia ataka tou sleeper kai anaferete ston Administrator (aka arxitektona tou forum) 3) den exo dei kapoion xaraktirismo apo ton sleeper pou na prosbalei kapoio apo ta meli tou forum kai tha itan kalo na stamatiseis na arpazesai me to paramikro, agapiti kaimaktsalan. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucifer
|
 |
« Reply #14 on: February 06, 2005, 01:07:09 AM » |
|
λολ! γειά σου ρε Έντγκαρ κουλτουριάρη λολ!!
¶ ρε μπράβο ευτυχώς που έχουμε και σένα αλλιώς θα ξεφεύγαμε άδικα λολ!
Εμ βέβαια κορίτσαρε-τσιτσίκα λολ! μια χαρά κοπλιμέντο σου έκανα λολ! ¶κου τον σοφό μας μοντ λολ α ρε έντγκαρ και εσύ έτσι δεν το κατάλαβες το δικό σου το... πιπίνι αν είναι deep down n dirty? λολ!!
(I hope I made my goddamn point.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|